ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Η πρώτη δοκιμασία του ρόστερ

Οι τραυματισμοί αναγκάζουν τον Αυγουστή να ψάξει το βάθος

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ο αγώνας με την Ένωση έρχεται μερικές μόλις μέρες μετά αυτόν με τη Νέα Σαλαμίνα για τον Απόλλωνα, αφού αν υπολογίσεις πως μια μέρα μετά από έναν αγώνα κάνεις αποθεραπεία και την παραμονή χαλαρή προπόνηση, μια κανονική θα γίνει.

Αν τον επιλέξει, θα είναι το πρώτο παιχνίδι που κάνει σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ανδρών το παιδί στην καριέρα του

Βέβαια αυτό δεν θα αποτελέσει δικαιολογία, αφού είναι το μεγάλο φαβορί στη Λεμεσιανή ομάδα και καλούνται να το δείξουν. Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι πως θα υπάρχει μια επιπλέον μέρα δουλειάς ενόψει Μαρσέιγ.

Τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας έβγαλαν και προβλήματα, καθώς οι Κυριάκου και Γιούστε τέθηκαν εκτός. Με βάση το τι ανακοινώθηκε στα ιατρικά δελτία, με Ένωση δεν υπολογίζονται ενώ λίγες ελπίδες για Μαρσέιγ έχει μόνο ο Γιούστε.

Αυτή η εξέλιξη είναι «βάσανο» για τον Αυγουστή αφού πρόκειται για δυο βασικά στελέχη της ομάδας που καλύπτουν κιόλας συγκεκριμένες απουσίες. Ο Κυριάκου αντικαταστάθηκε από τον Μάρκοβιτς με τη Σαλαμίνα, αλλά ο Κύπριος άσσος θεωρείται και η Νο3 επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Τώρα που λείπει και ο Γιούστε πρέπει να πάει στο Νο4 που είναι ο Ντιλάν Ουεντραόγκο.

Αν τον επιλέξει, θα είναι το πρώτο παιχνίδι που κάνει σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ανδρών το παιδί στην καριέρα του αφού έπαιζε με τη Μονακό Β’ στην Νάσιοναλ Λιγκ 2 της Γαλλίας που είναι περιφερειακό ή η τέταρτη κατηγορία με δικούς μας όρους.

Από τη στιγμή όμως που τον έχουν εκεί, κάποια στιγμή πρέπει να μπει και όπως ήρθαν τα πράγματα με την Ένωση είναι πιθανό να συμβεί. Άλλη λύση που υπάρχει είναι ο Λεωνίδας Κυριάκου που πέρσι στη Β’ κατηγορία με το ΘΟΙ έκανε μια γεμάτη σεζόν.

Το γεγονός είναι πως το ρόστερ θα δοκιμαστεί ως προς το βάθος του αφού το κέντρο της άμυνας είναι από τις θέσεις-ερωτηματικά ως προς αυτό. Το καλό είναι πως επιστρέφει ο Μπρου που θα δώσει επιπλέον επιλογή στο κέντρο. Δεν περισσεύει κανείς και όλοι πρέπει να αποδειχθούν χρήσιμοι σε αυτό το διάστημα των μαζεμένων αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλή περίπτωση

Καλή περίπτωση

Ο Καλτσάς συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, άρα μπορεί να παίξει και για την Ομόνοια
 |  HOT SPOT
Ο αντί-Μαγκλίτσα

Ο αντί-Μαγκλίτσα

Δύσκολο έργο θα έχει ο Πέτρος Κονναφής το καλοκαίρι στο κεφάλαιο του επιθετικού
 |  HOT SPOT
Υποψήφιος…

Υποψήφιος…

Με τα οκτώ γκολ που πέτυχε είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος
 |  HOT SPOT
X