ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Ετοιμάζουν ενίσχυση…

Όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές που μπήκε ομίλους, έτσι και τώρα θα γίνουν ποιοτικές και ποσοτικές προσθήκες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Κοιτάζαμε κάτι τις τελευταίες μέρες, θα δούμε, η νύχτα είναι μεγάλη». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή σε ερώτηση που του έγινε εάν η ομάδα ενισχυθεί τώρα που μπήκε ξανά στους ομίλους.

Μία τοποθέτηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «κυανόλευκοι» κάτι ετοιμάζουν στο κεφάλαιο ενίσχυσης. Άλλωστε, στις τρεις προηγούμενες φορές που μπήκαν ομίλους είχαν προχωρήσει σε ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση.

Θα ενισχυθεί στην επίθεση, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έρθει και νεαρός τερματοφύλακας

Βέβαια, τις προηγούμενες φορές είχαν αφήσει μία κενή θέση για τον κατάλογο Α’ γι’ αυτό τον σκοπό, όμως τώρα ο Απόλλωνας έχει ήδη 15 ποδοσφαιριστές, άρα θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ.

Εκτός κι αν είναι κάτω των 22 χρονών, που μπορεί να εγγραφεί κανονικά στο β’ κατάλογο. Αυτό φαντάζει σίγουρο αυτή την στιγμή. Ότι θα έρθουν κάποιος ή κάποιοι νεαροί για τον β’ κατάλογο, όπως έγινε και πέρσι, αλλά και τις προηγούμενες φορές που μπήκε η ομάδα ομίλους.

Αυτό που είχαν παραδεχτεί στον Απόλλωνα ήταν ότι κοίταζαν για νεαρό τερματοφύλακα, αλλά στην πραγματικότητα έψαχναν και για έμπειρο. Όμως, μετά τις εμφανίσεις του Βάλε κόντρα στην Βασιλεία δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Μάλλον, θα πάμε σε τερματοφύλακα κάτω των 22 χρονών.

Από ΄κει και πέρα, η ενίσχυση θα γίνει στην επίθεση και κυρίως στα άκρα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι «κυανόλευκοι» κοίταζαν στην αγορά τις τελευταίες μέρες για να φέρουν ακόμη ένα παίκτη που να μπορεί να παίξει στα άκρα και να κάνει την διαφορά.

Τώρα, εάν είναι για τον α’ κατάλογο ή νεαρός κάτω των 22 χρονών, αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή. Το δεδομένο είναι ένα, ότι στον Απόλλωνα έγινε προεργασία, όπως γίνεται πάντα και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει ενίσχυση της τελευταίας στιγμής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X