ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Από την κορυφή του λόφου Fouvriere

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Κυριάκος Τοφή

Την ευκαιρία να απολαύσουν τα αξιοθέατα αλλά και τον ηλιόλουστο καιρό στη Λιόν είχαν οι φίλοι του Απόλλων, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι από την Κύπρο χθες (21/11) μαζί με την αποστολή της ομάδας. Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν τον περίπατο στην γαλλική πόλη αλλά και την ανάβαση στο λόφο της περιοχής Fouvriere, όπου εκεί βρίσκεται η κορυφαία ατραξιόν της πόλης και συγκεκριμένα η Βασιλική Notre Dame.

Προηγούμενως, οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας πραγματοποίησαν το πέρασμά τους από την κεντρική πλατεία της πόλης που φέρει το όνομα Bellecour, απολαμβάνοντας εδέσματα αλλά και καφέ. Στις τάξεις του κόσμου του Απόλλων υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του αυριανού αγώνα, φροντίζοντας παράλληλα να απολαύσουν κάθε στιγμή άλλη μιας εμπειρίας που τους προσφέρει η ομάδα τους, η οποία φέτος τους ταξίδεψε, κυριολεκτικά και μεταφορά, σε Μολδαβία, Σκωτία, Δανία, Αγγλία και Ιταλία.

Νέος όγκος φιλάθλων της λεμεσιανής ομάδας αναμένεται σήμερα με την πραγματοποίηση της δεύτερης εκδρομής, γεγονός που αναμένεται να ανεβάσει τον συνολικό αριθμό που θα βρεθεί αύριο (23/11) βράδυ στο «Parc Olympique Lyonnais» στους 500. Στις 19:00 (τοπική ώρα), η ομάδα του Απόλλων θα πραγματοποιήσει την πρώτη και τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Λιόν, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, ο Σοφρώνης Αυγουστή θα παραθέσει συνέντευξη τύπου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

CARABAO ENERGY DRINK

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση