ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα βιώσουν ότι εμείς στην Σκωτία»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Έτοιμος λοιπόν ο Απόλλωνας για το μεγάλο παιχνίδι με την Αμπερντίν. Η ήττα με 2-1 στην Σκωτία δίνει το πλεονέκτημα στην Αμπερντίν, όμως με ένα τέρμα ο Απόλλωνας παίρνει την πρόκριση. Βέβαια το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν αναμένεται. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Αμπερντίν: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο, με βάση το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Έτσι με όλη τη σοβαρότητα και τη συμπαράσταση του κόσμου πάμε για την πρόκριση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η πρόκριση είναι 50-50. Η Αμπερντίν είναι μια εξαιρετική ομάδα, και παρά το ότι κάποιοι ήθελαν να μηδενίσουν το πρωτάθλημα της Σκωτίας, η Αμπερντίν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όχι όμως φόβητρο για τη δική μας».

Για τον κόσμο: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ταξιδέψει σε πολλές χώρες και σε πολλά γήπεδα. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, ο ήχος πήγαινε όλως στο γήπεδο και δημιουργούσε μια δύσκολη κατάσταση για εμάς και τους ποδοσφαιριστές. Πέραν όμως αυτού η Αμπερντίν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πέρασε ένα ημίχρονο για να συνειδητοποιήσουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Για εισιτήρια: «Θα εξαντληθούν και θα έχουμε μια καυτή ατμόσφαιρα. Θέλουμε να βιώσουν αυτό που βιώσαμε στην Σκωτία».

Για τις αποβολές Σακέτι και Αυγουστή: «Δεν γνωρίζουμε για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Εμείς από την πρώτη στιγμή τραβήξαμε ασπίδα προστασίας. Δεν μπορείς να κριτικάρεις αρνητικά ένα ποδοσφαιριστή που δίνει τα πάντα. Είναι η φύση της θέσης τέτοια που θα κάνεις και φάουλ και θα δεις κάρτες. Για τον Αυγουστή το δεδομένο είναι πως δεν θα είναι στον πάγκο στον επόμενο αγώνα και έπειτα θα δούμε αν θα υπάρξει κάτι άλλο».

Για τον Γιάκολις: «Ο Αντώνιο είναι μέρος της ομάδας. Είναι ένας από τους 27. Όταν κερδίζει η ομάδα όλοι διαπρέπουν και όταν δεν κερδίζει η ομάδα όλοι έχουν πρόβλημα».

Για το μεταγραφικό: «Όταν υπάρχει παιχνίδι σε λίγες ώρες, τότε το θέμα των μεταγραφών περνά σε δεύτερη μοίρα. Όλα αυτά θα τα δούμε μετά».

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT