ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Στο Αρένα θα είναι αλλιώς

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τον επαναληπτικό με την Αμπερτίν άρχισαν να σκέφτονται στον Απόλλωνα, καθώς από σήμερα το πρωί οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις. Οι κυπελλούχοι έχουν να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα και το έργο τους είναι δύσκολο. Όχι όμως ακατόρθωτο.

Η Αμπερτίν έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη. Ο Απόλλωνας μπορεί να αποκλείσει αυτή την ομάδα, φτάνει να τρέξει και να δουλέψει σωστά μέσα στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε και στον πρώτο αγώνα.

Όταν έτρεξε, κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στους Σκωτσέζους. Όμως, όταν ήρθε η αποβολή του Σακέτι, χάλασε την ισορροπία της ομάδας και ήρθε το 2-1. Τώρα, τα πράγματα την Πέμπτη θα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι καιρικές συνθήκες και η παρουσία του κόσμου, είναι στοιχεία που λειτουργούν υπέρ του Απόλλωνα. Φτάνει να τα εκμεταλλευτεί σωστά. Η απουσία του Σακέτι είναι σημαντική, αλλά οι κυπελλούχοι θα πρέπει να μάθουν να ζουν και χωρίς τον Αργεντινό.

Αν δεν μάθουν, τότε δεν κάναμε τίποτα στον καλοκαιρινό προγραμματισμό. Διότι, εάν κάθε φορά που λείπει κάποιος σημαντικός παίκτης, να προκύπτει πρόβλημα, τότε δεν καλύφθηκαν τα κενά που είχε η ομάδα από πέρσι.

Για την Πέμπτη, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Άλεφ Ντος Σάντος να παίρνει την θέση του Σακέτι. Χωρίς να αποκλείουμε να επιλέξει κάτι άλλο ο Σωφρόνης, από την στιγμή που έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για την Αμπερτίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X