ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προοπτική...ακραίων

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το ταξίδι στη Σκωτία είχε ταλαιπωρία για τον Απόλλωνα, καθώς και ήταν μακρύ αλλά και απώλειες έφερε με την πρώτη ήττα και τις αποβολές των Αυγουστή και Σακέτι.

Το ματς αυτό στράβωσε νωρίς και πήγε αρκετά λάθος σε πολλά θέματα, όμως με τόσα στραβά να συμβαίνουν το να έρχεσαι πίσω με το 2-1 μόλις εις βάρος σου μια χαρά είναι.

Ο Απόλλωνας μέτρησε δυο σουτ στο στόχο και βρήκε ένα γκολ με το αριστερό του μπακ. Στοιχείο που αξίζει να κρατήσεις αφού και ο Ζ. Πέδρο είναι παίκτης που έχει παρουσία στατιστική στα γκολ, είτε να τα βάζει είτε να πιστώνεται ασσίστ, οπότε αν αποδειχθεί και ο Ζάντερ παίκτης με τέτοιες ικανότητες τότε αυτόματα τα άκρα του Απόλλωνα ανεβαίνουν επίπεδο.

Αντικειμενικά, ο Ελίζιο αυτό δεν το είχε καθόλου ενώ ο Γκόμες βοήθησε λίγο παραπάνω αλλά όχι ικανοποιητικά. Αν ο Ζάντερ το έχει, αντιλαμβάνεστε για τι διαφορά ποιότητας μιλάμε.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα επιθετικά άκρα, το πράγμα ζορίζει κι άλλο. Ο Παπουλής γκολ έχει βάλει ήδη πολλά και επιστρέφει για περισσότερα σύντομα. Ο Σαρδινέρο έβαλε πέρσι εφτά γκολ σε χρονιά που δεν ήταν βασικός ενώ ήδη ο Γιάκολις έδειξε δείγμα με την πρώτη του ασσίστ στο λίγο που έπαιξε. Ακόμα και ο μικρός ο Πίττας άμα βρει φάσεις, τις τελειώνει καλά.

Μέχρι τώρα το παιχνίδι από τα άκρα αποδίδει για τον Απόλλωνα, αφού τα γκολ του από ενέργειες των ακραίων του προέρχονται. Θυμίζουμε και το κερδισμένο πέναλτι του Στυλιανού στη Μολδαβία.

Αυτά είναι καλά νέα για έναν προπονητή που θέλει συνεχώς να βάζει κι άλλες επιλογές στο παιχνίδι της ομάδας του. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X