ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πρέπει να προσέξουμε τον Απόλλωνα»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Με πολύ σεβασμό φαίνεται πως αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα ο προπονητής της Αμπερντίν. Και πως να μην το κάνει μιας και χθες ο Απόλλωνας έδειξε πως μπορεί να κοντράρει την Αμπερντίν και μάλιστα θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση. Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Derek McInnes προπονητής της Αμπερντίν στάθηκε στην ποιότητα του Απόλλωνα αλλά και στο πως η ομάδα του δεν θα προστατέψει το σκορ αλλά θα κυνηγήσει το τέρμα.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο μισάωρο, σε κάποιες στιγμές ήμασταν εξαιρετικοί. Προσπαθούμε να είμαστε απειλητικοί, παίζοντας σε πιο ψηλό ρυθμό. Το γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσα να το αναλύσω ψάχνοντας για το που έγινε το λάθος. Η σέντρα και το τελείωμα του Ζάντερ ήταν υψηλής ποιότητας. Ήταν ένα φοβερό γκολ, που ήταν δύσκολο να το σταματήσεις.

Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Απόλλωνας είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογος. Πρέπει να προσέξουμε τα καλά του στοιχεία και να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα. Θα πάμε στην Κύπρο με στόχο να σκοράρουμε. Δεν θα πάμε για να προστατεύσουμε το 2-1».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X