ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

''Βράζουν'' στον Απόλλωνα για το τηλεοπτικό!

Το θέμα με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Αμπερντίν με τον Απόλλωνα είναι ψηλά στην ατζέντα και στην σημερινή μέρα λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.

Όπως μας μετέφερε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM Κύπρου και του www.24sports.com.cy. Ονησίφορο Σταύρου, ο Απόλλωνας δεν έχει καμιά ευθύνη για την μετάδοση του αγώνα.  Αντίθετα, η Cyta δεν επικοινώνησε με κάποιον από την Αμπερντίν  και είχε βάλει κάποιον μεσάζοντα για να επικοινωνήσει με την σκωτσέζικη ομάδα για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η Αμπερντίν ζητά να καλύφθούν τα έξοδα παραγωγής για να μεταδοθεί τηέοπτικά το παιχνίδι.

 

Μέχρι ακόμα και τώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την συνδρομητική πλατφόρμα , χωρίς αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Ο Απόλλωνας αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση επί του θέματος τις επόμενες ώρες, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πολύ εκνευρισμένοι με την μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μέχρι στιγμής.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X