ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Να τους κλείσει... το σπίτι!

Η ώρα της Αμπερτίν έφτασε. Απόψε (21:45) ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την ομάδα από την Σκωτία στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες και θέλει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δώσει το προβάδισμα, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας.

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε», είπε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή, απαντώντας σε ερώτημα Σκωτσέζου συναδέρφου στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Αυτή είναι η φιλοσοφία που θα έχει απόψε η ομάδα της Λεμεσού στο στάδιο «Πιτόντρι».

Ο Κύπριος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα με τους Αγγελή, Μακρίδη και Παπουλή. Προανήγγειλε ωστόσο χθες, ότι θα βρίσκεται στην αποστολή ο Κροάτης Γιάκολιτς, καθώς είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Με αυτά τα δεδομένα θα δούμε τον Απόλλωνα να παρατάσσεται στο γήπεδο με σύστημα 4-2-3-1 και με τον Μπρούνο Βάλε στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα θα δούμε τον Πέδρο και αριστερά Ζάντερ ή Βασιλείου.

Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Ρομπέρζ με τον Γιούστε. Η τριάδα στον άξονα θα είναι και πάλι η ίδια, με τους Σακέτι, Χάμπο και Ντα Σίλβα. Στα άκρα πιθανότητα να δούμε τους Σαρδινέρο και Σκέμπρι. Και στην κορυφή της επίθεσης τον Μάγκλιτσα.

Σε περίπτωση που επιλέξει τον Πέδρο σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, τότε θα δούμε ξανά τον Μάριο Στυλιανού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Περίπου 150 άτομα

Θα έχει λίγους, αλλά καλούς οπαδούς του σήμερα στο γήπεδο ο Απόλλωνας. Περίπου στα 150 άτομα θα είναι απόψε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή.

Προπώληση 19 000 εισιτήρια

Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο «Πιτόντρι» απόψε από τους φίλους της Αμπερτίν, καθώς όπως μας ενημέρωσαν χθες, έχουν προπωλήσει περίπου 19 000 εισιτήρια. Άρα, είναι κοντά στο sold out, καθώς είναι ένα στάδιο που μπορεί να φιλοξενήσει 22 199 φιλάθλους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση