ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπουλής: «Δίνω μάχη με τον χρόνο»

Στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Φώτης Παπουλής, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για ειδική θεραπεία. Ο Παπουλής κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια των πλέι οφ, εφόσον βέβαια περάσει η ομάδα του το εμπόδιο της Αμπερντίν.

Ο Ελλαδίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και στους φετινούς στόχους του Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Παπουλής στην εκπομπή «Transfer Market Live» με τους Νικόλα Ακτύπη και Αλέξανδρο Ξενικάκη

Για την παρουσία του στην Κύπρο, καθώς συμπληρώνει πέντε χρόνια στον Απόλλωνα Λεμεσού: «Δεν το περίμενα ποτέ. Όταν έφυγα από την Ελλάδα, έφυγα με βαριά καρδιά, επειδή ήθελα να δείξω περισσότερα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δόξα τω Θεώ πήγα στον Απόλλωνα, σε μία καθόλα οργανωμένη ομάδα και με επιτυχίες στην Ευρώπη. Είναι τιμητικό για έναν αθλητή να φεύγει από τη χώρα του, αν και δεν θεωρώ την Κύπρο άλλη χώρα, να επιβραβεύεται η δουλειά του και να γίνεται αρχηγός. Αναγνωρίζει η διοίκηση και ο κόσμος την προσπάθεια ενός αθλητή».

Για τον τραυματισμό του και τους επερχόμενους αγώνες της ομάδας του με την Αμπερντίν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League: «Είχα ένα χρόνιο πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα, το οποίο δεν ήταν πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να κάνω μία επέμβαση, τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαι έτοιμος. Δίνω μάχη με τον χρόνο και για αυτό δεν θα ακολουθήσω την αποστολή στην Σκωτία, προκειμένου να μην πάει πιο πίσω η αποθεραπεία μου».

Για τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα: «Είχα μιλήσει και πέρσι για αυτό, και είχα πει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει αρκετά την Γκαμπάλα. Είναι μία ανερχόμενη δύναμη και κάθε χρόνο πάει καλύτερα. Φέτος όμως μαθαίνω ότι θα είναι πιο αδύναμη και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι πιο υποψιασμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους και τελικά θα τον καταφέρουν, να περάσουν στα πλέι οφ του Europa League».

Για την σπουδαία πρόκριση του Απόλλωνα με το εμφατικό 1-4 στη Μόσχα με την Λοκομοτίβ και το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ: «Τότε υπήρχε ένα τρομερό ρόστερ, με Παβλιουτσένκο, Τσόρλούκα και είχε αρκετούς παικταράδες. Στο ρωσικό πρωτάθλημα δίνουν αρκετά χρήματα. Και η ΤΣΣΚΑ έχει αρκετά θετικά στοιχεία, όμως οι ομάδες της Ρωσίας δεν είναι ιδιαίτερα έτοιμες και αν η ΑΕΚ εμφανιστεί σε καλή κατάσταση, έχει ένα πλεονέκτημα. Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι 50-50. Και οι Ρώσοι δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη ζέστη που υπάρχει στην Ελλάδα. Αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ο επαναληπτικός θα είναι στα μέτρα της ΑΕΚ. Για εμάς ήταν πιο εύκολο, θα έχει 20 με 25 βαθμούς στη Ρωσία και είναι πιο εύκολο αυτό για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Δεν θα είναι τόσο δύσκολα για την ΑΕΚ. Γενικά οι ρωσικές ομάδες υποτιμούν τις ελληνικές ή τις άλλες ομάδες με τα ρόστερ που έχουν. Το ίδιο είχε συμβεί και σε εμάς. Πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν».

Για τον Σεμέδο, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ο Πανιώνιος: «Ο Σεμέδο ήρθε τον Δεκέμβριο, ήταν μεταγραφή Ιανουαρίου. Είναι ένας παίκτης που δεν έχει σχέση με τον Σιώπη. Ψηλός, πιο βαρύ κορμί και είναι ένας “κόφτης”. Δεν είναι τόσο δημιουργικός όσο ο Σιώπης, αλλά μπορεί να καλύψει άλλες δουλειές. Θα είναι ένα σημαντικό όπλο για τον κ. Γρηγορίου. Είναι ένας παίκτης ενδεκάδας, είναι καλός και ξέρει αρκετή μπάλα για τη θέση του και θα είναι μία καλή μεταγραφή για τον Πανιώνιο. Σίγουρα οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα έχουν τσεκάρει, οι άνθρωποι που είναι στο σκάουτινγκ θα έχουν συλλέξει πληροφορίες και θεωρώ πως είναι μία καλή περίπτωση».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Λεμεσού τη φετινή σεζόν: «Τα τελευταία χρόνια τα έχουμε καταφέρει σχεδόν όλα. Έχουμε πάρει τρία Κύπελλα σε τέσσερα χρόνια, έχουμε βγει στην Ευρώπη, και έχουμε πάρει το Σούπερ Καπ Κύπρου και τώρα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον τίτλο και να παίξουμε στο Champions League, δείχνοντας ότι κάθε χρόνο ανεβαίνουμε επίπεδο. Χαίρομαι πού είμαι σε αυτή την ομάδα, που έχει όραμα και θέλει κάθε χρόνο να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για τα πλέι οφ με την συμμετοχή του πρώτου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Κύπρο, κάτι που συζητήθηκε για την Σούπερ Λίγκα: «Είναι ένα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και πέντε χρόνια στην Κύπρο. Στα περισσότερα πρωταθλήματα ναά τον κόσμο, ο πρώτος είναι και ο πρωταθλητής. Άλλοι μπορεί αν χαρακτηρίσουν δίκαιο το γεγονός να γίνουν πλέι οφ και αν το αξίζει ο πρώτος της βαθμολογίας να πάρει το πρωτάθλημα μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT