ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάμε για τη νίκη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδας, αλλά ένεκα έδρας φαβορί είναι η ομάδα της Αμπερτίν, όμως εμείς πάμε εκεί με συγκέντρωση και προσήλωση. Πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να βάλουμε και τις βάσεις για πρόκριση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις και χρειάζεται ένα πολύ καλό παιχνίδι από εμάς. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα την τακτική του προπονητή».

Για το επίπεδο της Αμπερτίν: «Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια των Σκοτσέζων. Είναι μια κλασσική ομάδα Βρετανίας. Δεν είναι ούτε Σέλτικ ούτε Ρέιντζερς των παλιών χρόνων. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο ρυθμός. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τα προβλήματα: «Είναι ο Αγγελή, ο Μακρίδης και ο Παπουλής. Ο Σαρδινέρο είναι κανονικά στην αποστολή».

Για το γεγονός πως ο Απόλλωνας τα πάει καλά εκτός: «Σίγουρα στην Ευρώπη κάθε ομάδα είναι διαφορετική, έχει τον δικό της ρυθμό, το δικό της τρόπο παιχνιδιού. Έτσι και η Αμπερτίν όμως όπως είπα θα πάμε προσηλωμένοι και συνεπείς για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Ζητήσαμε από τον κόσμο να μας δώσει κάποια προσωπικά του στοιχεία τα οποία θα έχουμε μόνο εμείς. Πρώτα είναι για να ξέρουμε πόσο κόσμο περιμένουμε αλλά και επιπλέον για να έχουμε επικοινωνία με την Αμπερτίν και την αστυνομία ώστε να γίνει σωστά η δουλειά».

Για την ενίσχυση: «Ο Γιάκολιτς βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας μας για να ολοκληρωθεί η ένταξη του στην ομάδα μας. Είναι ακραίος επιθετικός, στον οποίο επενδύουμε πάρα πολλά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με την πλειάδα των άλλων καλών ποδοσφαιριστών που έχουμε θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X