ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δανείζεται Γιάκολις

Κλείνει η εκκρεμότητα του ακραίου επιθετικού στον Απόλλωνα με τη Στεάουα να ανακοινώνει το δανεισμό του Αντόνιο Γιάκολιτς στους κυπελλούχους Κύπρου.

Ο παίκτης αυτός είναι Κροάτης 25 ετών και «γράφει» συμμετοχές από μικρή ηλικία καθώς από 17 ετών βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Σίμπενικ, προερχόμενος από τις ακαδημίες της.

Έπαιξε εκεί μέχρι το Γενάρη του 2012 με 65 συμμετοχές και εφτά γκολ προτού φύγει για την Κρίβμπας Ουκρανίας. Ένα χρόνο έμεινε εκεί χωρίς να παίξει πολύ και επέστρεψε στην Κροατία για λογαριασμό της Χάϊντουκ. Μόλις έξι μήνες έμεινε και εκεί, για να συνεχίσει στην Μουσκρόν. Δεν πολύ έπαιξε ούτε εκεί μιας και ένα εξάμηνο μετά που πήγε έφυγε για τη Ζαντάρ πάλι στην Κροατία.

Στα 22 του πια, συνέχισε να βρίσκει συμβόλαια και το Καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην έκτη ομάδα της καριέρας του που ήταν η Κλουζ Ρουμανίας. Αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά για την καριέρα του.

Έγραψε 29 συμμετοχές και δυο γκολ στο πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά, ενώ έπαιξε και σε τρεις αγώνες Europa League. Ακόμα καλύτερη η δεύτερη με 34 συμμετοχές και έξι γκολ. Πέρσι έπαιξε για το πρώτο μισό στην Κλουζ, ενώ το δεύτερο πήρε μεταγραφή για την Στεάουα έναντι €350χι. όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Με τη Στεάουα είχε 19 συμμετοχές στο περσινό εξάμηνο και ένα γκολ με την ομάδα του να τερματίζει δεύτερη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση