ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζονται αγωνιστικά και ψυχολογικά

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την σημερινή πρωϊνή του προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του Αγγελή και του Μακρίδη να προπονούνται κανονικά. Οι κυπελλούχοι επίσης μας ενημέρωσαν για τους αγώνες απέναντι στην Αμπερντίν ενώ όπως αναφέρουν ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να πετύχει γκολ στην Σκωτία. 

Αναλυτικά:

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενοψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αμπερτίν την ερχόμενη Πέμπτη (27/07) εισήλθε με προπόνηση το πρωί της Κυριακή η ομάδα μας.

Αγγελή και Μακρίδης ακολούθησαν ξεχωριστά το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Άπαντες στην ομάδα μας αναγνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στην Αμπερτίν, ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στις δικές μας δυνατότητες.

Σ´ένα ζευγάρι του 50-50 προγνωστικά δεν μπορούν να λεχθούν, ωστόσο όλοι στην ομάδα μας θέλουν να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση που τους παρουσιάζεται.

Ο κ.Αυγουστή προετοιμάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας για το τι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στη Σκωτία.

Πρώτιστος στόχος να σκοράρουμε και κατ´ επέκταση να εξασφαλίσουμε εκείνο το αποτέλεσμα το οποίο θα μας αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Λάρνακας.

Ο Κύπριος τεχνικός της ομάδας μας παρακολούθησε σε αρκετούς αγώνες την προσεχή μας αντίπαλο, η οποία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και συγκέντρωση απ´ όλους έτσι ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας.

*** Δευτέρα και Τρίτη θα είναι απογευματινές οι προπονήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X