ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν δεν παίρνεις ρίσκα…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι φανερό ότι στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, όταν μειώνεις το ρίσκο σε μία μεταγραφή, τότε οι πιθανότητες να πετύχει μία προσθήκη είναι πολύ μεγαλύτερες. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε.

Στην Κύπρο, η τακτική να παίρνεις παίκτες που αγωνίζονταν ή πέρασαν στο παρελθόν από το πρωτάθλημα, έχει αποδώσει τις περισσότερες φορές στις ομάδες. Βέβαια, υπήρχαν και οι αποτυχίες. Όμως, όπως και να το κάνουμε ξέρεις τι παίρνεις.

Ο φετινός σχεδιασμός στον Απόλλωνα έχει επιλογές και με ρίσκα, αλλά και χωρίς. Αν και νωρίς για συμπεράσματα, γιατί έχουμε μικρό δείγμα, είναι φανερό ότι μία επιλογή που έγινε και δεν είχε κανένα ρίσκο είναι αυτή του Σκέμπρι.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μαλτέζος έχει προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχε, αλλά φαίνεται από την γενική του παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Βέβαια, την ποιότητα του την ξέραμε εδώ και χρόνια από την παρουσία του στην Ομόνοια και δεν χρειαζόταν τώρα για να μάθουμε πόσο καλός παίκτης είναι. Όμως, από τα πρώτα παιχνίδια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του Απόλλωνα. Ήταν ότι χρειαζόταν η ομάδα και δίνει το κάτι διαφορετικό στην επίθεση.

Έτσι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους «νέους» που ακόμη ψάχνονται και φαίνεται ότι θα χρειαστούν ακόμη τον χρόνο τους, ο Σκέμπρι έχει μπει στο… πετσί της ομάδας και από την αρχή δείχνει την μεγάλη του ποιότητα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X