ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο κάδρο η Αμπερντίν

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Στην Κύπρο βρίσκεται από το πρωί Παρασκευής η αποστολή του Απόλλωνα. Η πτήση των «κυανόλευκων» της Λεμεσού αφίχθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 04:00 τα ξημερώματα.

Η κούραση στα πρόσωπα των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν εμφανής, καθώς η ομάδα της Λεμεσού πήρε το ταξίδι της επιστροφής αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κοιμούνταν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η ομάδα της Λεμεσού πήρε το ζητούμενο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ με δεύτερη νίκη επί της Ζάρια. Ο Απόλλωνας ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός στο χθεσινό παιχνίδι. Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις για γκολ. Θα μπορούσαν κάλλιστα να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο απώλεσαν μια σωρεία ξεκάθαρων ευκαιριών για γκολ. Αν επιθετικοί της ομάδας της Λεμεσού είχαν καθαρό μυαλό στα τελειώματα τους, σήμερα θα μιλούσαμε για μια τεράστια εκτός έδρας νίκη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. Η ομάδα της Λεμεσού είχε διάρκεια στο παιχνίδι της και κατάφερε να επιβληθεί της Ζάρια από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας παρά το γεγονός ότι έχουν δώσει μόνο δυο επίσημα παιχνίδια μέχρι τώρα. Οι κυπελλούχοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τις άλλες τρεις κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, με βάση τα όσα είδαμε στα παιχνίδια όλων των εκπροσώπων μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Αμπερντίν. Ο Σκωτσέζοι νίκησαν με 2-0 τη Σιρόκι στη Βοσνία και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στη Σκωτία. Γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση του Απόλλωνα για να ταξιδέψει στη Σκωτία η ομάδα με ναυλωμένη πτήση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT