ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ζάρια και...βλέπουμε(pics)

Μυαλό μόνο για τον αγώνα με τη Ζάρια έχει ο Σωφρόνης Αυγουστή, όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού. Με το τέλος του αγώνα θα αρχίσει να αναλύει το επόμενο ματς ανάλογα και με τον αντίπαλο που θα προκύψει.

Στα μεταγραφικά, ξεκαθάρισε πως ψάχνουν παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Η συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy

18:50 Τέλος η συνέντευξη τύπου

18:49 Για τους μεταγραφικούς στόχους:«Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί αλλά αυτοί που θα έρθουν πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν και να δέσουν με τους υπόλοιπους».

18:48 Για τους πιθανούς αντιπάλους: «Ξέρουμε πως είναι δυο καλές ομάδες, αλλά στο μυαλό μας έχουμε το αυριανό παιχνίδι. Μετά από αυτό, θα μιλήσω και με το συνεργάτη μου που θα δει το άλλο παιχνίδι και θα ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά από αυτό το παιχνίδι».

18:47 Αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Είναι μια πιθανότητα ναι, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό».

18:47 Κυριάκου: «Το πρώτο μέρος τελείωσε, αλλά έχουμε ακόμα ένα. Θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη».

18:46  Αυγουστή: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να κερδίσουμε. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να το δείξουμε και όχι πως ήρθαμε απλά για να περάσουμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι, γνωρίζουν πολύ καλά και ο αγωνιστικός χώρος προσφέρεται για ένα καλό θέαμα».

18:45 Ευχαριστίες από Φανούριο προς τα ΜΜΕ. Θα υπάρξει ενημέρωση για τα εισιτήρια. Τους περιμένουμε να είναι κόσμιοι. Περιμένουμε κοντά στους 80-100.

18:44 Αυγουστή, Φανούριος Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Κυριάκου στο πάνελ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X