ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμος για Κισινάου

Ο επαναληπτικός με την Ζάρια πλησιάζει και ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για αναχώρηση. Η ναυλωμένη πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και 50 λεπτά.

Οι κυπελλούχοι ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα την Μολδαβίας με κάθε σοβαρότητα και με στόχο να πετύχουν ακόμη μία Ευρωπαϊκή νίκη, η οποία θα είναι η 20η στην ιστορία τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε στους παίκτες του ότι στο Αρένα παίχτηκε ο πρώτος αγώνας και στην Μολδαβία θα παίξουν τον δεύτερο και το 3-0 δεν τους εξασφαλίζει την πρόκριση, απλά τους δίνει ένα προβάδισμα, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευθούν.

Ο Κύπριος τεχνικός θα προφυλάξει τον Αντριάν Σαρδινέρο, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή, έτσι ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος για υποτροπή. Δεν υπολογίζει ούτε στους Φώτη Παπουλή, Αγγελή Αγγελή και Κωνσταντίνο Μακρίδης.

Τα νέα για τον αρχηγό είναι πολύ καλά και πλησιάζει η ώρα της επιστροφής. Το πιθανότερο να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα play off του Europa League, εάν και εφόσον προκριθεί ο Απόλλωνας.

Από ‘κει και πέρα, ο βοηθός προπονητή, Περικλής Παπαπαναγής, δεν θα βρίσκεται με την αποστολή στην Μολδαβία, καθώς έχει να κάνει την δική του δουλειά. Θα είναι στην Βοσνία για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό της Σιρόκι με την Αμπερτίν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT