ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζητούμενο η συνέχεια

Το πρώτο δείγμα του νέου Απόλλωνα μπροστά στον κόσμο του ήταν άκρως θετικό, όμως το ζητούμενο για την λεμεσιανή ομάδα είναι να έχει και την ανάλογη συνέχεια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στη Ζάρια με την ευρεία νίκη τους, όμως σημασία έχει να υπάρξει και η ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα στη Μολδαβία την Πέμπτη που έρχεται.

Ο αγώνας στην Μολδαβία θέλει την μέγιστη προσοχή, καθώς αν δεν προσέξεις τότε μπορεί να σου τύχουν απροόπτες καταστάσεις. Ο Σωφρόνης Αυγουστή το γνωρίζει καλά αυτό και κρατά τους ποδοσφαιριστές του προσγειωμένους στον στόχο της πρόκρισης. Η μόνη σκέψη όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο είναι ο επαναληπτικός της Πέμπτης.

Παράλληλα, ικανοποίηση και μόνο προκάλεσαν σε όλους στον Απόλλωνα τα άκρως θετικά ντεμπούτα των νέων αποκτημάτων. Γιούστε, Ζαντέρ, Σκέμπρι και Ζελάγια αγωνίστηκαν από την αρχή την Πέμπτη και άφησαν πολλές υποσχέσεις με την απόδοση τους. Ο Ζαντέρ είναι ένα επιθετικό μπακ με πολλές προωθήσεις, ο Σκέμπρι σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας, ενώ και οι άλλοι δύο ήταν θετικοί σε απόδοση. 

Από την άλλη, και ο Χιλιανός μέσος Σίλβα Πέρες πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Απόλλωνα για μισή περίπου ώρα, έχοντας και αυτός καλή απόδοση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση