ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν θα είναι αυτός ο Απόλλωνας»

Ο Απόλλωνας πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στον πρώτο αγώνα με την Ζάρια και πλέον βρίσκεται με το ένα… πόδι στον επόμενο γύρο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Εμείς κρατάμε την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός το πρώτο τρίτο του παιχνιδιού. Έδειξε μέρος των φετινών του δυνατοτήτων και όταν θα είναι πιο έτοιμος και πιο φρέσκος θα μπορεί να παίξει καλύτερα. Δεν θα είναι αυτός ο Απόλλωνας. Θα είναι καλύτερος. Κρατάμε το αποτέλεσμα, την παρουσία του κόσμου και συνεχίζουμε».

Για τους νέους: «Δεν αποτελεί το μεγαλύτερο κριτήριο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο των νέων. Επαναλαμβάνω ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη και είναι σημαντικό που παρουσιάστηκε σοβαρή. Έτσι, και το παιχνίδι στο Κισινάου θα το πάρουμε πολύ σοβαρά».

Για τον Σαρδινέρο: «Θα κάνει αγώνα δρόμο. Σίγουρα, το χθεσινό αποτέλεσμα μας δίνει την δυνατότητα να του δώσουμε χρόνο και να μην τον πιέσουμε να επιστρέψει, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής».

Για την παρουσία του κόσμου: «Η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική. Αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν έχει αρκετό κόσμο εκτός Λεμεσού. Άρα, μιλούμε για μετακίνηση 5500 χιλιάδων οπαδών στην Λάρνακα. Τέτοια εποχή και σε εργάσιμη μέρα. Είχαν παλμό και δημιούργησαν μία καλή ατμόσφαιρα, σε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία και τους ανθρώπους της ομάδας που μας εξυπηρέτησαν άψογα. Μπράβο και στον κόσμο του Απόλλωνα που σεβάστηκε την περιουσία της ΑΕΚ, όπως αρμόζει στο ήθος και το μεγαλείο του Απόλλωνα».

Για το θέμα του εξτρέμ: «Αυτό είναι θέμα του Σωφρόνη Αυγουστή και του προέδρου, Νικού Κίρζη. Όταν ο προπονητής αποφασίσει ποιον παίκτη θέλει, τότε θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Για τα τηλεοπτικά: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση για τοποθέτηση, για ένα θέμα που είναι ζωτικής σημασίας για τον Απόλλωνα. Είναι θέμα που χειρίζεται ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, με τους συνεργάτες του και αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X