ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DIMCO: Νέος Επίσημος Χορηγός

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (μπροστινό μέρος) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2018.

Ποια είναι η DIMCO:

Η DIMCO LTD μέσω της πορείας της για μισό και πλέον αιώνα, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού. Ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1966, με βασικό αντικείμενο τις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 δραστηριοποιήθηκε δυναμικά και στους τομείς του οικιακού, αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού. Από τότε, έχει εδραιωθεί σταδιακά ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ειδών φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, τόσο σε επίπεδο λιανικών όσο και χοντρικών πωλήσεων.

Το 2000 δημιουργεί το νέο εξειδικευμένο Τμήμα Έργων στη Λευκωσία, το οποίο αναλαμβάνει με επιτυχία τη διεκπεραίωση μεγάλων ιδιωτικών και κυβερνητικών έργων φωτισμού. Το 2012 μετατρέπει το Τμήμα Έργων σε έναν υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο-εργαστήριο με την επωνυμία LEVEL, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση Αρχιτεκτόνων και Μελετητών, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Τον Ιανουάριο του 2013 ιδρύει τη θυγατρική εταιρία ONE LIGHT LTD, η οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά τον τομέα των εξαγωγών σε επίπεδο B2B.

To 2015 προχωρά σε προσλήψεις προσοντούχου προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών και δημιουργεί ένα νέο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, που έχει ως βασική αποστολή την πλήρη συμμόρφωση των προϊόντων της με τους κανονισμούς εισαγωγής και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, ξεκινά στη Λεμεσό και στο Παραλίμνι την υλοποίηση 3 νέων καταστημάτων με προχωρημένο σχεδιασμό, τα οποία εγκαινιάζει το 2016. Μέσα στον ίδιο χρόνο ξεκινά την λειτουργία του νέου e-commerce website της, με το οποίο στοχεύει στη διεύρυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση του τοπικού πελατολόγιου B2B και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε επίπεδο B2C.

Η DIMCO σήμερα λειτουργεί συνολικά 8 εκθεσιακούς χώρους Παγκύπρια, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της. Κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, και ακολουθεί πιστά το όραμά της για συνεχή αναβάθμιση της τεχνογνωσίας της και βελτίωση των υποδομών και μεγεθών της.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία DIMCO στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.


Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση