ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέρμα το διάλειμμα

Ιστορική για διάφορους λόγους θα είναι η πρεμιέρα του Απόλλωνα στην Ευρώπη την ερχόμενη Πέμπτη(13/7) καθώς για πρώτη φορά θα καταγραφεί ευρωπαϊκό ματς για πέμπτη σερί σεζόν.

Η «χρυσή» περίοδος 1991-1994 με δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο περιλάμβανε τέσσερις σερί παρουσίες και αυτή η έκδοση της ομάδας από το 2013 και μετά την ξεπερνά ως προς αυτό. Ασφαλώς, αυτή η έκδοση ξεπέρασε εκείνη των 90’s και ως προς τις αγωνιστικές επιτυχίες στην Ευρώπη αλλά η σύγκριση σε αυτό το κομμάτι δεν είναι δόκιμη αφού ήταν άλλες εποχές.

Πέραν όμως της ιστορικότητας, φέτος ο Απόλλωνας κατεβαίνει στην Ευρώπη με σαφή στόχο. Θέλει να δώσει έξι αγώνες μέσα στο Καλοκαίρι και με το τέλος του έκτου να πανηγυρίζει την τρίτη του πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Συζητάγαμε στο άκουσμα της κλήρωσης πως η Σαράγιεβο μοιάζει με ομάδα τρίτου προκριματικού παρά δεύτερου, αλλά δεν θα τη βρουν μπροστά τους οι «κυανόλευκοι». Η Ζάρια της άρπαξε την πρόκριση και αυτή θα έρθει να παίξει στην Αρένα της ΑΕΚ. Ομάδα που τη λες… δεύτερου προκριματικού.

Το ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο και οι πλείστοι παίκτες πέρασαν και από την Αυστρία κάτι σημαντικό αφού συμμετείχαν σε όλο ή στο μεγαλύτερο μέρους του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Γεύση δεν πήρε ο Άλεφ αλλά αυτός δεν υπολογίζεται για τον Β’ προκριματικό.

Στη λίστα υπάρχουν 12 ξένοι/κοινοτικοί λίστας Α’ (ο Σπόλιαριτς είναι λίστα Β’ για ΚΟΠ αλλά Α’ για UEFA), με τον Παπουλή να απουσιάζει αφού είναι τραυματίας. Ο 14ος θα είναι ένας ακραίος επιθετικός με τις διαδικασίες απόκτησής του να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε αυτά τα θέματα το πότε θα βρουν, θα κλείσουν και θα ανακοινώσουν παίκτη το μαθαίνουμε ελάχιστη ώρα πριν τελειώσουν όλα. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να κινηθούν και τώρα, αφού μπήκαμε και σε μια διαδικασία αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Προς ενημέρωση, το καλεντάρι έχει αγώνα στις 13/7 με τη Ζάρια και στις  20/7 επαναληπτικό. Σε περίπτωση πρόκρισης, θα έχουμε και αγώνες στις 27/7 και 3/8. Στις 9/8 υπάρχει το σούπερ καπ και αν ο Απόλλωνας παίξει play offs, αυτά θα γίνουν στις 17 και 24 του μήνα.

Αν καταλάβατε καλά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην υπάρχει εβδομάδα στο υπόλοιπου του Καλοκαιριού χωρίς επίσημο ματς για τον Απόλλωνα. Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα που λένε και οι Magic De spell. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση