ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάμε για sold out την Πέμπτη»

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα Φάνος Κιννής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα τα τρέχοντα νεότερα του Απόλλωνα. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ζάρια, τις μεταγραφικές εξελίξεις, αλλά και για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Μολδαβία.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ζάρια: « Μπαίνουμε σε μια πάρα πολύ σημαντική βδομάδα και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Είμαστε έτοιμοι, μελετήσαμε τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη.»

Για το αν προτιμούσαν να πάνε Μολδαβία παρά Βοσνία: «Είναι καλύτερο για μας που πάμε Μολδαβία παρά Βοσνία και είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης μετά την μελέτη του αντιπάλου μας.»

Για τον στόχο της Πέμπτης: «Πάμε με κάθε σοβαρότητα την Πέμπτη. Και η Ζάρια είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε σοβαροί, όμως όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο.»

Για την αναβάθμιση της «ΑΕΚ Αρένα»: «Είναι πάρα πολύ καλό να αγωνιζόμαστε στο ίδιο γήπεδο όσο περνάνε οι αγώνες. Είναι μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη, τόσο για εμάς, όσο και για την ΑΕΚ.»

Για το ενδιαφέρον από τον κόσμο : «Νομίζω θα πάμε σε sold out την Πέμπτη. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Με τα διαρκείας θα μπορεί να καθήσει κάποιος όπου θέλει, με προτεραιότητα την κεντρική κερκίδα.»

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε εντατικοποιήσει τις ενέργειες μας και όποτε υπάρχει εξέλιξη θα την ανακοινώσουμε. Ψάχνουμε ακραίο επιθετικό.»

Για το ταξίδι στη Μολδαβία: «Εντός της ημέρας θα βγει ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας στην Μολδαβία. Σίγουρα, πριν από δύο χρόνια ήταν επιτυχημένο το ταξίδι μας και θέλουμε να το κάνουμε ξανά.»

Για την ομάδα γενικότερα: «Έχουμε κάνει τις κινήσεις που ήθελε ο προπονητής μας. Είχαμε πλησιάσει τις προηγούμενες δύο χρονιές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πιστεύουμε πως έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα.»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X