ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με το μυαλό στη Ζάρια

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, οι διακοπές έχουν ξεκινήσει και πολλοί περιμένουν τα Σαββατοκυρίακα για να κάνουν μπάνια. Αυτή την εβδομάδα όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα για τους φίλους του Απόλλωνα και γενικότερα για κάθε άτομο που αποτελεί αυτήν την ομάδα. Στο μυαλό τους υπάρχει μόνο η Ζάρια.

Το πρώτο φετινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Απόλλωνα είναι κοντά και πλέον όλοι κινούνται σε ρυθμούς Europa League. Η Ζάρια δεν είναι ομάδα φόβητρο. Αντίθετα ο Απόλλωνας είναι με διαφορά το φαβορί. Όμως έλα που η Ζάρια απέκλεισε την Βοσνιακή Σεράγεβο. Αυτό λέει πολλά από μόνο του και έτσι δεν χωρά ίχνος υποτίμησης προς του Μολδαβούς.

Το πρώτο παιχνίδι πάντως είναι στη Λάρνακα και τα πράγματα είναι απλά. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να πάρει μια καθαρή νίκη, η οποία να μειώνει τις ελπίδες της Ζάρια στο ελάχιστο. Έτσι ο επαναληπτικός στο Κισνάου δεν θα είναι καθοριστικός και η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν θα μπει σε περιπέτειες.

Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό είναι το κλειδί για αυτή την πρόκριση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να περάσει το μήνυμα αυτό στους ποδοσφαιριστές του. Στα χαρτιά ο Απόλλωνας είναι το φαβορί, όμως αυτό η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X