ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η πρώτη εμφάνιση (pics)

Την πρώτη του εμφάνιση παρουσίασε ο Απόλλων σε συνέντευξη τύπου πριν από λίγο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Μπλε με άσπρο η πρώτη εμφάνιση, ενώ η δεύτερη θα παρουσιαστεί στις 13 Ιουλίου με εμφάνιση έκπληξη.

Η συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα μας:

 

 Πρώτος πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου , ο οποίος είπε τα ακόλουθα:

-Σας καλοσωρίζουμε. Όπως γνωρίζετε θα αγωνιστούμε με την Ζάρια Μολδαβίας. Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε πτήση τσάρτερ για Μολδαβία και λεπτομέρειες θα πούμε τις επόμενες μέρες. Θα παρουσιάσουμε σήμερα την πρώτη μας εμφάνιση. Την δεύτερη θα την παρουσιάσουμε στον αγώνα με την Ζάρια στις 13 Ιουλίου. Η εκτός έδρας εμφάνισή μας θα φορεθεί στον επαναληπτικό κόντρα στη Ζάρια στις 20 Ιουλίου.

Μετά μίλησε το μέλος του ΔΣ. Δάκης Μαυρουδής:

"Οι νέες εμφανίσεις θα είναι μπλε και άσπρο. Η φανέλα του Απόλλωνα είναι μοναδική ανά το παγκόσμιο. Την δεύτερη την φυλάμε για εκπληξη. Ευχαριστώ τον κ. Χαραλάμπους της Sports Wind για την παραχώρηση των φανελών. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να βρίσκονται οι εμφανίσεις στην μπουτίκ της ομάδας από σήμερα."

Στη συνέχεια μίλησε το νέο μέλος του ΔΣ Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος είπε τα ακόλουθα:

" Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν".

Στη συνέχεια μίλησε ο Πέτρος Χαραλάμπους της εταιρίας  Puma:

"Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την συνέργασία. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα επεκτείνουμε την συνεργασία για ακόμα δύο χρόνια με την ομάδα της Λεμεσού. Η φανέλα του Απόλλωνα συνδυάζει τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας. Η εταιρία μας έχει συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή η φανέλα να συνδυαστεί με τίτλους και επιτυχίες στο μέλλον."

Μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στην αίθουσα και παρουσίασαν τις άσπρες εμφανίσεις με τις μπλε λεπτομέρειες.

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Υποψήφιος…

Υποψήφιος…

Με τα οκτώ γκολ που πέτυχε είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος
 |  HOT SPOT
X