ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τι αλλάζει μετά τον Βραζιλιάνο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα έχουν τονίσει τις τελευταίες ημέρες ότι θα ενισχυθούν με ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στην μεσοαμυντική γραμμή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Χθες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ντος Σάντος, ο οποίος μπορεί να παίξει σε ρόλο μπροστά από τα στόπερ.

Ο 22χρονος άσος είχε 5 συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 με την Εθνική Βραζιλίας U20 και αυτό λέει πάρα πολλά. Δείχνει το ταλέντο του, γιατί δεν μιλάμε για μία οποιαδήποτε Εθνική ομάδα. Άρα, για να κληθεί και παίξει σε μία τέτοια διοργάνωση σημαίνει ότι έχει ταλέντο.

Συνεπώς, στον Απόλλωνα δεν χάνουν και κάτι που επενδύουν σε ένα νεαρό, που την στιγμή μάλιστα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και δεν θα παίρνει θέση στους 15 παίκτες. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα ο Απόλλωνας έχει ακόμη δύο θέσεις κενές για τον κατάλογο Α’.

Το θέμα είναι εάν θα χρησιμοποιήσει και τις δύο διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν. Σίγουρα θα γίνει μία κίνηση με τον εξτρέμ, καθώς κρίνεται αναγκαιότητα η απόκτηση παίκτη που θα μπορεί να παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Από ΄κει και πέρα, για την άλλη θέση δεν είναι ξεκάθαρο που θα ενισχυθεί. Και αν ενισχυθεί. Στο δεξί άκρο της άμυνας και να επιστρέψει ο Πέδρο ξανά στην μεσαία γραμμή; Ή θα επιλέξουν παίκτη στο κέντρο της άμυνας;

Για τον Καρώ υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα μείνουν στην ομάδα τρεις στόπερ. Ρομπέρζ, Γιουστε και Αγγελή. Βέβαια, στόπερ μπορεί να παίξει και ο Χάμπος. Όπως και να έχει όμως, θα δούμε στην πορεία που εντόπισε το κενό ο Σωφρόνης Αυγουστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X