ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε Λαβόρδε, ούτε Γιαννιώτας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Απόλλωνας σχετικά με το θέμα του προγραμματισμού. Ο Απόλλωνας ξεκαθάρισε πως ποτέ κανείς από την ομάδα δεν ανάφερε κάτι για απόκτηση των Λαβόρδε και Γιαννιώτα.

Αναλυτικά:

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας....και τα οποία ίσως δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και επικίνδυνες για την ομάδα μας προσδοκίες....θα πρέπει να διευκρινήσουμε στο φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα Λεμεσού ότι ουδέποτε και κανείς δεν έκανε λόγο περί απόκτησης μεγάλων ονομάτων όπως εσφαλμένα ειπώθηκαν πρόσφατα τα ονόματα των Λαβόρδε και Γιαννιώτα.

Η πολιτική η οποία χαράχθηκε στο θέμα των μεταγραφών τα τελευταία έξι καλοκαίρια παραμένει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη, με τα αποτελέσματα της να είναι γνωστά σε όλους.

Η ομάδα αποκτά τον κάθε ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί επιλογή του εκάστοτε προπονητή και ο οποίος είναι στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της ποδοσφαιρικής εταιρίας.

Οι υπερβάσεις γίνονται πάντοτε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να είναι προσεκτικός στο τι υιοθετεί.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας κ.Αυγουστή και στους ποδοσφαιριστές μας.

Ξεσηκωνόμαστε και εξαντλούμε ΟΛΑ τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα της 13ης Ιουλίου.

Υ.Σ Η ανακοίνωση είναι σε γενικά πλαίσια και δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση