ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όλοι οι καλοί ενδιαφέρουν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Γι το τελευταίο φιλικό: «Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα δοκιμαστούν διάφορα πράγματα για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και όλα πάνε καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών»

Για το κάλεσμα προς τον κόσμο: «Η ομάδα είναι σε μια δύσκολη χρονική περίοδο. Σίγουρα δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας μιας και είμαστε σε προετοιμασία και υπάρχει κούραση. Έτσι θέλουμε τη στήριξη του κόσμου καθώς τίποτα δεν είναι εύκολο. Η στήριξη του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ο αριθμός είναι ικανοποιητικός σε σχέση με άλλες χρονιές. Από εκεί και πέρα έχουμε μια νέα προσφορά καθώς όσοι κάνουν διαρκείας μέχρι τις 13 του Ιούλη θα έχουν δωρεάν εισιτήριο για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε ένα αριθμό μέχρι στιγμής κοντά στα 1500 και είμαστε κοντά στο στόχο μας».

Για τις μεταγραφές: «Έχουν απομείνει δυο μεταγραφές, θα δούμε πως θα τις ολοκληρώσουμε. Το εύκολο είναι να συμπληρώσουμε γρήγορα το ρόστερ όμως πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη ώρα, την κατάλληλα περίπτωση για να έρθουν καλές κινήσεις».

Για το γήπεδο του Σούπερ Καπ: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το θέμα του γηπέδου, του Σούπερ Καπ».

Για τον Γουίλερ: «Η ΑΕΛ κατέβαλε ένα σημαντικό ποσό σε εμάς. Ο ίδιος ήθελε να φύγει από την ομάδα και από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν στο πλάνο της ομάδας, θα ήταν άδικο να μη του δίναμε την ελευθέρα. Υπήρχε ένα προκαθορισμένο ποσό το οποίο θα τα καταβάλει η ΑΕΛ».

Για τον Γιαννιώτα: «Δεν ασχολούμαστε δημοσίως και δεν τοποθετούμαστε στα θέματα του προγραμματισμού. Θα προβούμε σε ανακοινώσεις μόνο αν υπάρχουν υπογραμμένα συμβόλαια. Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα, όμως δεν θα ασχοληθούμε με ονοματολογία».

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT