ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λαβόρδε και ο τρόμος

Στον Απόλλωνα κινούνται για ακόμη ένα καλοκαίρι υπό άκρα μυστικότητα όσο αφορά την ενίσχυση της ομάδας τους. Τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή όσο και αυτοί που ασχολούνται με τα μεταγραφικά της ομάδας φροντίζουν να μην βγαίνει το παραμικρό προς τα έξω.

Πάντως μέχρι στιγμής οι κινήσεις που έχουν γίνει φανερώνουν ότι ο Απόλλωνας θα είναι ακόμη πιο δυνατός φέτος. Αυτό συμβαίνει επειδή εκεί που η ομάδα είχε ελλείψεις φρόντισε να τις καλύψει ενώ βάσει των όσων βλέπουμε μέχρι τώρα οι «γαλάζιοι» γίνονται ακόμη πιο δυνατοί εκεί που ήταν ήδη. Χθες βγήκε ένας άλλος υποψήφιος στόχος στο προσκήνιο και έστω και αν η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη δείχνει προς ποια κατεύθυνση κινούνται οι ιθύνοντες της ομάδας.

Αναφερόμαστε στον Ρικάρδο Λαβόρδε ο οποίος αγωνίζεται στην Ρωσική Κράσνοταρ και είναι γνωστός σε όλους μας από το πέρασμά του στην Ανόρθωση. Εκεί ο Κολομβιανός έκανε «παπάδες» και εξασφάλισε την μεταγραφή του στο Ρωσικό πρωτάθλημα όπου και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία. Άσχετα από το πώς θα καταλήξει η περίπτωση του Λαβόρδε ο Απόλλωνας δείχνει διατεθειμένος  να ισχυροποιήσει πολύ την επιθετική του γραμμή.

Μετά τις αποχωρήσεις των Γκίε και Πίεχ οι «γαλάζιοι» απόκτησαν τον Ζελάγια και τον Αντρέ Σκέμπρι και έτσι κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό. Σε αυτούς προστίθεται και ο Άντον Μάγκλιτσα που βρίσκεται από πρόπερσι στην ομάδα. Από εκεί και πέρα στα φτερά υπάρχουν οι γνωστές λύσεις των Ζοάο Πέδρο, Αντριάν Σαρδινέρο και του Γιάννη Χατζηβασίλη ενώ όταν επιστρέψει ο Φώτης Παπουλής θα είναι και αυτός μια καλή λύση. Είναι δεδομένη η επιθυμία για απόκτηση ακόμη ενός εξτρέμ και είναι γι’ αυτό που ο Απόλλωνας κοιτάζει τον Λαβόρδε. Τέλος όσο αφορά τον άξονα ο Τζέισον Σίλβα αποκτήθηκε για να μπορεί ο Ντα Σίλβα να πάρει ανάσες ενώ από πίσω τους υπάρχει πραγματική υπεροπλία με Χάμπο, Σακέτι και Μπεντόγια. Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν ότι ο Απόλλωνας ειδικά από το κέντρο και μπροστά πάει να δημιουργήσει ομαδάρα.

Αν τελικά καταφέρει η διοίκηση Νίκου Κίρζη να φέρει και τον Λαβόρδε τότε θα μπορούμε να πούμε ότι οι «γαλάζιοι» θα ανεβούν επίπεδο. Ο Απόλλωνας λοιπόν βάσει αυτών των δεδομένων θα έχει μια επίθεση που θα προκαλεί τρόμο στις αντίπαλες άμυνες και αυτό σίγουρα αφήνει ευχαριστημένο τον Σωφρόνη Αυγουστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X