ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κεφάλαιο Λαβόρδε

Στον Απόλλωνα είχαν ξεκαθαρίσει ευθύς εξ αρχής ένα πράγμα που αφορούσαν στο φετινό τους Καλοκαίρι:  Στόχος είναι η διεκδίκηση όλων των τίτλων αλλά και της εισόδου στους ομίλους του Europa League και για να το πετύχουν ψάχνουν ενίσχυση με παίκτες από το πάνω ράφι.

Το σημείο του γηπέδου που δεν ενισχύθηκε ακόμα με μια τέτοια είναι τα άκρα της επίθεσης, όπου υπάρχει και θέμα με τον τραυματισμό του Παπουλή και τη μετατόπιση του Ζ. Πέδρο στα μπακ. Όμως, διοίκηση και Σωφρόνης Αυγουστή είναι διατεθειμένοι να χτυπήσουν λύση από το πάνω ράφι και τέτοια είναι η περίπτωση του Ρικάρδο Λαβόρδε.

Παίκτης που έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα με τη μπάλα στα πόδια όταν έπαιξε στην Ανόρθωση την τριετία 2010-2013, ενώ ανταποκρίθηκε και σε καλή ομάδα της Ρωσίας την τετραετία 2014-2017 όπου παίζει στην Κράσνοντάρ. Με την ομάδα του κατέγραψε 32 συμμετοχές και πέντε γκολ στο Europa League την τελευταία τριετία!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι δεν «καίγονται» να τον κρατήσουν με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο Καλοκαίρι. Στον Απόλλωνα ο παίκτης αρέσει και εξετάζει ο τρόπος που θα καταφέρουν να τον φέρουν στη Λεμεσό για να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ.

Σαφώς, για τέτοιου επιπέδου παίκτη μπορεί να γίνει και μια υπέρβαση στο οικονομικό αφού μετρά και το γεγονός πως έχει κριθεί και αριστεύσει στο επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά φέτος ο Νίκος Κίρζης με τους συνεργάτες του τα κατάφεραν να πάρουν στο Λιμάνι κι άλλες δύσκολες περιπτώσεις. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X