ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπάρχουν ακόμη 1-2 θέσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό φιλικό: «Το είχαμε πει και στο προηγούμενο φιλικό όταν είχαμε κερδίσει ότι τα φιλικά είναι για τον προπονητή μας. Χθες δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές και πολλά σχήματα. Έχουμε ακόμη μέρες ώστε να είναι έτοιμοι η ομάδα».

Για τον αν κατασκόπευσαν τις πιθανές αντιπάλους: «Σίγουρα είπαμε πως θα μελετήσουμε τους αντιπάλους και θα είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν ακόμη 1-2 θέσεις, όμως δεν θα βιαστούμε σε καμιά περίπτωση. Το πρώτο στάδιο έχει κλείσει όπως το θέλαμε με βάση στο πλάνο. Στη συνέχεια θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προετοιμασία και όχι μόνο και ο προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις του».

Για τις ημερομηνίες των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών: «Οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει στις Ευρωπαϊκές ημερομηνίες τότε αυτές θα επηρεάσουν την ΑΕΚ. Θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας και φυσικά την επίσημη ενημέρωση».

Για τα διαρκείας: «Η κίνηση δεν είναι όπως τις αρχικές μέρες, όμως και πάλι υπάρχουν άτομα που κάνουν αιτήσεις. Όσο κοντεύει ο καιρός των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο θα αυξάνονται και τα διαρκείας».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση