ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάμε για ακραίο επιθετικό»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας των «κυανόλευκων», Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Για την απόκτηση του Αλεχάντρο Σίλβα:

«Θεωρώ ότι μετά την ενίσχυση στην άμυνα ήταν αναμενόμενο ότι θα παίρναμε ένα παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ο προπονητής μας αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του και προχωρήσαμε στην απόκτηση του. Είναι οχτάρι που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξάρι. Αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στη μεσαία γραμμή».

Για την επόμενη μεταγραφική κίνηση:

«Με βάση το πλάνο που έχουμε θέσει νομίζω έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό η στελέχωση της ομάδας. Θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμη ένα ακραίο επιθετικό όμως δεν θα βιαστούμε».

Για το αν θα παρουσιαστεί καλύτερος ο Απόλλωνας τη νέα χρονιά:

«Έχουμε ενισχύσει την ομάδα εκεί που χρειαζόταν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι τη νέα χρονιά για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τα σενάρια περί επιστροφής του Σανγκόι στην Κύπρο:

«Ο Γκαστόν έχει αφήσει το στίγμα του στην Κύπρο. Θέλουμε να του ευχηθούμε να είναι επιτυχές το πέρασμα του, σε περίπτωση που κλείσει σε κάποια κυπριακή ομάδα».

Για τον αντίπαλο του Απόλλωνα στο 2ο προκριματικό:

«Θεωρώ ότι είμαστε από τους άτυχους της κλήρωσης. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε θέσω τον στόχο των δυόμισι χιλιάδων και ευελπιστούμε ότι θα τον πετύχουμε».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση