ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος τα 2.500 διαρκείας» (vid)

Ολοκληρωθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεντευξη τύπου του Απόλλωνα για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Το σύνθημα της ομάδας είναι «Η καρδιά του Θρύλου είσαι εσύ». Στο στρατόπεδο πάντως του Απόλλωνα εκφράζουν αισιοδοξία πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια, με τη διαφορά πως φέτος η βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα θα είναι πιο μεγάλη και θα ξεπεραστεί ο στόχος των 2.500 χιλιάδων διαρκείας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Φανούριους Κωνσταντίνου ο οποίος σημείωσε πως τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας είναι εξαιρετικά και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε Απόλλωνίστα.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Φάνος Κιννής ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς του χορηγούς και κάλεσε τον κόσμο του Απόλλωνα να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια της για να ανεβεί στην κορυφή. Παράλληλα σημείωσε πως μια γεμάτη Δυτική δίνει άλλη δυναμική. Μάλιστα τόνισε πως ο στόχος είναι τα 2500 χιλιάδες εισιτήρια. Πάντως όπως όλα δείχνουν ο στόχος αυτός θα ξεπεραστεί

Στη συνέχεια μίλησε ο διευθυντής πωλήσεων της Primetel Βασίλης Νικολαΐδης που τόνισε πως όσοι Απολλωνίστες στηρίζουν το κανάλι τότε θα επωφεληθούν με εισιτήριο διαρκείας.

Τέλος το λόγο ξαναπήρε ο Φανούριος Κωνσταντίνου που τόνισε πως ο κόσμος στηρίζει και αγκαλιάζει τη προσπάθεια που γίνεται στον Απόλλωνα ενώ υπενθύμισε πως η 10η Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα που θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ώστε να ανανεώσουν το εισιτήριο τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση