ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημοσίευμα για Χάμπο

Δημοσίευμα στην Ελλάδα, contra.gr επικαλούμενο πληροφορίες από μάνατζερ, αναφέρει πως ο Ατρόμητος κάνει σκέψεις για να προσπαθήσει να αποκτήσει το Χάμπο Κυριάκου του Απόλλωνα.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ενδεχόμενο υπέρβασης στην δική του περίπτωση. Πάντως, με δεδομένο το πόσο ψηλά κοστολογεί ο Απόλλωνας τον παίκτη, φαντάζει απίθανο να γίνει μια τέτοια μετακίνηση. Σημειώνουμε πως δεν είναι ο μόνος σύλλογος που εξέτασε την περίπτωση του Κυριάκου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μανατζερικές πληροφορίες θέλουν τον Ατρόμητο να έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του 22χρονου μέσου του Απόλλωνα Λεμεσού Χαράλαμπο Κυριακού.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως 6αρι-8αρι και στο Περιστέρι, που έχουν ακούσει τα καλύτερα για τις ικανότητές του, σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν την υπόθεσή του.

Ο Απόλλων Λεμεσού δεσμεύει τον παίκτη με συμβόλαιο έως το 2019, αλλά στον Ατρόμητο δεν αποκλείεται να κάνουν την υπέρβαση και να δαπανήσουν χρήματα, πείθοντας την κυπριακή ομάδα να του δώσει το "ok" της μετακόμισης στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες, κυρίως, κοιτούν ελεύθερους παίκτες, αλλά για τον Κυριακού θέλουν να κάνουν την υπέρβαση αφού πιστεύουν στο ταλέντο του και την προοπτική να τον πουλήσουν στο μέλλον έχοντας όσο το δυνατό μεγαλύτερο κέρδος».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT