ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σκοράρει με όλους τους τρόπους

Σάββας Λαζανιάς

Με την απόκτηση του Αντρέ Σκέμπρι ο Απόλλωνας ενισχύει σημαντικά τη γραμμή κρούσης. Ο Μαλτέζος διεθνής επιθετικός έρχεται να προσδώσει ποιότητα, ευελιξία και εμπειρία στην επιθετική γραμμή των κυπελλούχων. Προσδίδει επίσης το απρόβλεπτο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας της Λεμεσού καθώς μπορεί να πάρει πάνω του μια φάση και να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με μια του κίνηση.

Είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αγωνιζόμενος είτε στα φτερά, είτε σαν περιφερειακός επιθετικός, είτε σαν επιθετικός κορυφής. Ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστεύει ότι ο Σκέμπρι θα αποτελέσει ένα βασικό γρανάζι του νέου Απόλλωνα που οραματίζεται να «κτίσει» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κύπριος τεχνικός εκτιμά πάρα πολύ τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μαλτέζου.

Το πιο σημαντικό για ένα επιθετικό είναι σίγουρα το σκοράρισμα και ο Σκέμπρι ξέρει να κάνει άριστα αυτή τη δουλειά, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Ο Μαλτέζος μπορεί να «χτυπήσει» από οποιοδήποτε σημείο  του γηπέδου. Έχει άρτια τεχνική κατάρτιση και μπορεί τελειώσει και με τα δυο του πόδια μια φάση, κάτι οποίο είναι πολύ σημαντικό για ένα επιθετικό. Παρόλο που δεν τον λες και δίμετρο (έχει ύψος 1:78), ο Σκεμπρί είναι ένας πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη ζημιά μέσα στο αντίπαλο τετράγωνο, καθώς συνθίζει να κάνει αρκετές κινήσεις χωρίς τη μπάλα με αποτέλεσμα να τον χάνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Δεν διστάζει επίσης να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινές αποστάσεις. Στο παρελθόν πέτυχε κάποια πανέμορφα γκολ με μακρινά σουτ όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο Απόλλωνας χτύπησε «λαβράκι» με τη μεταγραφή του Μαλτέζου, η οποία έχει μηδενικό ρίσκο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X