ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (15/06)  ο Κύπριος μεσοεπιθετικος Γιάννης Χατζηβασίλης. Ο Κύπριος επιθετικός του Απόλλωνα μίλησε για το καλωσόρισμα του Απόλλωνα, τους στόχους του, το κλίμα που βρήκε αλλά και για τους φίλους της ομάδας. 

Αναλυιτκά:

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα για τη μεταγραφή στους κυπελλούχους;

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και περηφάνια για την έλευση μου σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας, όπου μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε πολύ ψηλό επίπεδο και να διεκδικησω τίτλους. Σιγουρα είναι μια ευκαιρια ζωης την οποια πρεπει να εκμεταλλευτώ και να δικαιωσω ταυτχορονα αυτους που πιστεψαν σε μενα.

Αγωνίστηκες και στο παρελθόν σε μεγάλη ομάδα και εκ του αποτελέσματος δεν «πέτυχε» εκείνη η μεταγραφή. Σε φοβίζει ότι μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα;

Όχι, οι δύο περιπτώσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Η μεταγραφή μου στην Ομόνοια τότε χαρακτηρίστηκε περισσότερο ως επένδυση, ήμουν νεαρός και άπειρος. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πλέον είμαι έτοιμος ποδοσφαιριστής, με γεμάτες από συμμετοχές περιόδους και έχω την αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρω.

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος ερχόμενος στην ομάδα μας;

Ο σκοπός μου είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά εμένα θα δουλέψω όσο σκληρά χρειάζεται για να καθιερωθώ στην ομάδα.

Γράφτηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Γιατί επέλεξες τον Απόλλωνα;

Όταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα είπα αμέσως ότι εδώ θέλω να καταλήξω. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο πόσο επαγγελματική δουλειά γίνεται. Αυτό ήταν που με έπεισε ότι έπρεπε να έρθω εδώ.

Οι προπονήσεις δεν ξεκίνησαν ακόμη αλλά ξεναγήθηκες στο προπονητικό κέντρο. Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Είναι κάτι που δεν ξανασυνάντησα στη ζωή μου. Όταν έφτασα στο Κολόσσι και εισήλθα στο ισόγειο, είδα το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια και όλες τις ανέσεις που προσφέρει ο χώρος και εντυπωσιάστηκα. Μετά μου είπαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα «έλα να πάμε στον πάνω όροφο» και τους είπα «μα υπάρχει και πάνω όροφος;» Πραγματικά είναι αυτό που λένε «δεν υπάρχει».

Τέλος, τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φίλους του Απόλλωνα;

Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να τους κάνω να νιώσουν περήφανοι για μένα. Επίσης, θα επιδιώξω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με επέλεξαν να έρθω στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT