ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κάθε μου όνειρο το εκπλήρωσα με τον Απόλλωνα»

Τέλος της καριέρας του Μιχάλη Φανή λοιπόν. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κλείνει μια μεγάλη καριέρα με πολλά χρόνια στον Απόλλωνα όπου κατάφερε να κερδίσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλα, Σούπερ Καπ και Ευρώπη. Ο Φανή μπορεί να φεύγει από το ρόστερ αλλά δεν αφήνει τον Απόλλωνα. Θα είναι στην ομάδα από διαφορετική θέση. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του μίλησε για όλα όσα πέτυχε και κέρδισε στην καριέρα του με τον Απόλλωνα ενώ παράλληλα έστειλε τις ευχαριστίες του προς όλους.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Η στιγμή για να δώσω τέλος στην ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία έφτασε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αγαπημένης μου ομάδας θα ήθελα να εκφράσω σε όλο το οικοδόμημα του Απόλλωνα την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στην ομάδα την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί. Ευτύχισα να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα το 2006, τα κύπελλα το 2001,2010,2013,2016 και 2017, το σουπερ καπ το 2016 και να συμμετάσχω δυο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ το 2013 και το 2014.

Κάθε ποδοσφαιρικό μου όνειρο το εκπλήρωσα με τον «θεό» Απόλλωνα στο στήθος.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πρόεδρους και τα διοικητικά συμβούλια με τα οποία συνεργάστηκα μαζί τους, όπως επίσης και όλους τους προπονητές, τεχνικά επιτελεία και όλους με όσους υπήρξα συμποδοσφαιριστής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον πρόεδρο κ.Νίκο Κίρζη ο οποίος μου δίνει την δυνατότητα να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, στην εφορία ποδοσφαίρου ως συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών.

Μια νέα πρόκληση η οποία με γεμίζει ευθύνες και ταυτόχρονα υποχρέωση για να ανταποδώσω τα όσα καρπώθηκα από την πολυετή παρουσία μου ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένεια μου η οποία με στήριξε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Απολλωνίστες οι οποίοι με περιέβαλαν με ξεχωριστή αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την ανοδική και πρωταγωνιστική της παρουσία και εύχομαι όπως εκπληρώσουμε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την Διοίκηση.

 

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Φανή

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT