ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ότι αποφασίσει ο Σωφρόνης...»

Ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα Μαρίνος Ευσταθίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για τον προγραμματισμό της ομάδας, το θέμα του γηπέδου, αλλά και για την βελτίωση των ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την μεταγραφή του Αντρέ Σκέμπρι: «Είναι σε όλους γνωστό πως ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Για να το συνεχίσεις αυτό και να το βοηθήσεις πρέπει να έρθουν και άλλοι πιο ποιοτικοί. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά μια ομάδα πρέπει να είναι παντού γεμάτη και ποιοτική. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει την δική του φιλοσοφία και αυτό φαίνεται.»

Για τον προγραμματισμό: «Ο σκοπός της ομάδας που φτιάχνεις είναι οι νίκες και αυτές είναι πολύ σημαντικές. Πρέπει να διατηρήσουμε όλο αυτό και στις υπόλοιπες γραμμές. Ότι αποφασίσει ο Σωφρόνης θα το πράξουμε. Πρέπει να είναι ποιοτικές και καλύτερες οι μμεταγραφές από αυτούς που είχαμε.»

Για τους στόχους της ομάδας: Ο στόχος μας είναι ένα βήμα περισσότερο στην Ευρώπη με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ένα βήμα περισσότερο στην Κύπρο με τον πρωταθλητισμό.»

Για το θέμα του γηπέδου: «Θα ξεκινήσουν οι προσφορές αυτό το μήνα για το γήπεδο. Είναι ένα όνειρο να αγωνιστούμε στο δικό μας γήπεδο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει περισσότερες από 100 συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ελπίζουμε να είμαστε προς το τέλος. Φαίνεται πως στα μεγάλα έργα είμαστε ακόμα πίσω. Θέλει προσπάθεια και συντονισμό. Ας ελπίσουμε πως ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα.»

Για το αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι: «Στο Κολόσσι έχουμε κάτι που δεν μπορείς να το βρεις εύκολα αλλού. Για τα δικά μας δεδομένα είναι άθλος αυτό που δημιουργήσαμε και ελπίζουμε να το κάνουμε καλύτερο τα επόμενα χρόνια.»

Για τις ακαδημίες: «Οι ακαδημίες είναι ένα από τους μεγάλους στόχους του Απόλλωνα διαχρονικά. Η ακαδημία μας προωθεί ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και αποτελεί παράδειγμα με την δομή της.»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X