ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μείνε εδώ, που θα πας»

Η περίπτωση του Ματία Σπόλιαριτς είναι πολύ ιδιαίτερη για τον Απόλλωνα. Μία περίπτωση που δεν θα έλεγε κανείς «όχι» στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» να τον δει ξανά με την φανέλα του Θεού.

Βλέπετε, ο δεύτερος (από τους τρεις) γιος του Μιλένκο, είχε αγωνιστεί μία χρονιά με την ομάδα U13 του Απόλλωνα και μάλιστα είχε κατακτήσει πρωτάθλημα.

Γιατί, λίγες μέρες αργότερα και σε ηλικία 14 χρόνων πήγε στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου πέρασε όλα τα στάδια, φτάνοντας να προπονείται με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όμως, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε κατά καιρούς, δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί με την α’ ομάδα της Ατλέτικο, παρόλο που ο Σιμεόνε, αλλά και ο βοηθός του (Μπούργος), είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού.

Όλο αυτό το διάστημα βέβαια, αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές του Εθνικές ομάδες της Σερβίας, όπου έπαιξε σε μεγάλες διοργανώσεις.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ωστόσο, η Ατλέτικο τον παραχώρησε δανεικό στην Τολέδο, καθώς χρειαζόταν παιχνίδια για να ξαναβρεί ρυθμό. Φέτος, το συμβόλαιο του έληξε και η ομάδα της Μαδρίτης δεν το ανανέωσε.

Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα και ο Απόλλωνας. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Ο «Μάτι» αυτή την στιγμή θέλει να μείνει στην Ισπανία. Είναι χρόνια στην χώρα και νιώθει πιο άνετα εκεί. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει αυτή την στιγμή.

Στον Απόλλωνα του έκαναν κουβέντα, στου τύπου «μείνε εδώ, που θα πας», προσπαθώντας να τον κρατήσουν στην Κύπρο. O Σωφρόνης, τον θέλει με τα… χίλια. Όμως, θα περιμένει την απόφαση του 20χρόνου Σπόλιαριτς, ξέροντας ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει άλλη ομάδα για τον Ματία, αλλά και γενικότερα για την οικογένεια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT