ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5,4 εκατομμύρια από Ιταλία!

Το ποσό των 5,4 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί ο Απόλλωνας από την ιταλική Τορίνο για την μεταγραφή του Σέρβου αμυντικού Νίκολα Μακσίμοβιτς από την Τορίνο στην Νάπολι ως ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Λεμεσού απέστειλε επιστολή στην ΦΙΦΑ από τις 15 Φεβρουαρίου, αξιώνοντας το συγκεκριμένο ποσό μετά από συμφωνία που είχαν με την ιταλική ομάδα. Στο σχετικό δημοσίευμα από Ιταλία μεριά, υπάρχει και έγγραφο που δείχνει την συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Απόλλωνας αγόρασε τα δικαιώματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή το 2013 και ακολούθως τα παραχώρησε στην ιταλική Τορίνο, κάνοντας την σχετική συμφωνία με την ιταλική ομάδα.

Ο Μακσίμοβιτς αγωνίζεται πλέον σήμερα στην Νάπολι, η οποία έδωσε 20 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Τορίνο και απέκτησε τα δικαιώματα του Σέρβου. Ο Μακσίμοβιτς είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας, ενώ έχει ύψος 1.93. Η χρηματιστηριακή του αξία στο ποδοσφαιρικό παζάρι εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT