ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέμα χρόνου ο εξτρέμ

Ο Απόλλωνας μπορεί να μην έχει ανακοινώσει κάτι νέο αναφορικά με τις νέες προσθήκες, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να προκύψει νέα ανακοίνωση.

Οι κυπελλούχοι έχουν εντοπίσει τους παίκτες που θέλουν να φέρουν στην ομάδα και προσπαθούν να τους υπογράψουν.

Είπαμε πολλές φορές ότι προτεραιότητα του Απόλλωνα είναι η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Ενός εξτρέμ, ενός αριστερού μπακ και ενός αμυντικού μέσου. Απ’ ότι φαίνεται, πιο κοντά είναι η περίπτωση του εξτρέμ και σύντομα θα πρέπει να αναμένουμε εξελίξεις.

Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις στα υπόψη. Η μία προέρχεται από την αγορά της Πορτογαλίας, που έχει φέρει αρκετούς παίκτες τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Υπάρχει μία περίπτωση που αγωνιζόταν στην Ελλάδα και βρίσκεται στην λίστα.

Όμως, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι κοντά να κλείσει ο εκλεκτός.

Η περίπτωση του Σκέμπρι είναι εντελώς διαφορετική και ο Απόλλωνας θέλει να πάρει ένα παίκτη για την επίθεση με τα χαρακτηριστικά του Μαλτέζου. Να παίζει στην κορυφή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Όπως και να έχει το θέμα, στους κυπελλούχους τρέχουν τα θέματα, καθώς θέλουν η ομάδα να ενισχυθεί ουσιαστικά, έτσι ώστε να μπορεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X