ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε εκλογική συνέλευση οι «Φυγάδες»

Σε Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση πάνε οι οργανωμένοι του Απόλλωνα και για τον σκοπό αυτό εκδώθηκε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά:

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, υπενθυμίζουμε τα Μέλη μας πως την ερχόμενη Παρασκευή 09/06/17 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση. Κάθε συνδεσμίτης οφείλει να παρευρεθεί στην Γ.Ε.Σ. που ξεκινάει στις 19:30 στον Κεντρικό και αποτελεί την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Την επομένη, Σαββάτο, το 9ο κύπελλο του ΘΡΥΛΟΥ μας θα βρίσκεται απο τις 18:00 στον Κεντρικο όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Θα ακολουθήσει βαρβάτο πάρτι με τα γνωστά παρελκόμενα. Ο κάθε αδερφός μπορεί να δώσει το παρόν του, να φωτογραφηθεί με ένα από τα πιο.... τρόπαια του ένδοξου μας Σωματείου και να διασκεδάσει παρέα με τα αλάνια του Λιμανιού!

Την Κυριακή από νωρίς παρέα με το κύπελλο θα επισκεφθούμε την τελευταία κατοικία των αδερφών μας, στους οποίους είναι αφιερωμένη και αυτή η κούπα! Όπως σας υποσχεθήκαμε αδέρφια, σας το φέρνουμε κι αυτό..

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X