ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τι χάνει

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όπως έγινε και πέρσι μετά τον τελικό, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε μεμιάς τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από το ρόστερ ως ελεύθεροι και αυτοί είναι έξι.

Οι τέσσερις από αυτούς έπαιρναν θέση στη 15αδα των ξένων/κοινοτικών, ένας είναι Κύπριος και ένας εκτός ρόστερ. Να δούμε τις περιπτώσεις αναλυτικά:

Γιώργος Πελαγίας: Η απόκτηση αμυντικού το Γενάρη δεν ήταν στο αρχικό πλάνο. Αποκτήθηκε μετά την εξέλιξη με τον τραυματισμό του Αγγελή. Πλέον ο Αγγελή επιστρέφει, θα είναι κανονικά στην προετοιμασία, με τον Πελαγία να αποχωρεί. Έπαιξε σε εφτά αγώνες, πέντε πρωτάθλημα, δυο κύπελλο, με τις τέσσερις να είναι στην ενδεκάδα.

Ντουντού Παραϊμπά: Μια πονεμένη ιστορία αφού αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά αλλά τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ρόστερ. Έπαιξε τρεις φορές (δυο πρωτάθλημα, μια Ευρώπη), όλες ως αλλαγή.

Τιάγκο Γκόμες: Ουσιαστικά αποκτήθηκε όταν έγινε η ζημιά με τον Ντοντού. Έβγαλε κι αυτός διάφορα προβλήματα φέτος και αυτό που λέμε αναντικατάστατος δεν ήταν ποτέ. Σε 21 ματς αγωνίστηκε (18 πρωτάθλημα, τρία κύπελλο) τα 19 βασικός.

Σεμέδο: Ήρθε ως μια επιπλέον λύση στον άξονα το Γενάρη, αφού ο Αυγουστή αποφάσισε να δώσει ρόλο βασικού στον Χάμπο Κυριάκου. Αυτός ήταν και ο ρόλος του, αφού έπαιξε σε 15 ματς (12 πρωτάθλημα, τρία κύπελλο), με τα έξι βασικός. Έβαλε ένα γκολ και αποβλήθηκε μια φορά, σε αγώνες με την Ανόρθωση.

Μάριο Σέρτζιο: Η δουλειά του ήταν να αντικαταστήσει τον Λόπες που έφυγε το Γενάρη. Μια χαρά την έκανε, καθώς μέτρησε 21 συμμετοχές (16 πρωτάθλημα, πέντε κύπελλο), με τις 14 στην ενδεκάδα. Με δεδομένο πως δεν έπαιζε καθόλου στον ΑΠΟΕΛ, ανταποκρίθηκε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και όταν πήρε σερί παιχνίδια. Από τις προσθήκες που τις λες «οικονομίας» αφού σου έδωσαν ακριβώς αυτό που έψαχνες.

Αρκάντιους Πίεχ:  Η απόκτησή του ήταν στα πλαίσια μιας απόφασης το Καλοκαίρι να υπάρχουν στο ρόστερ τρεις πρωτοκλασάτοι φορ. Ήταν μόνιμα ο τρίτος, πίσω από Γκίε, Μάγκλιτσα, και εκτιμήθηκε το γεγονός πως αποδέχθηκε το ρόλο του. Έδωσε όμως πράγματα στην ομάδα, όπως μαρτυρούν οι 31 συμμετοχές του, (26 πρωτάθλημα, τρία κύπελλο, μια Ευρώπη και σούπερ καπ) και τα 12 γκολ.  Στις 7/6 κλείνει τα 32, ενώ το ύψος του συμβολαίου του έπαιξε το ρόλο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X