ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εδώ θα μείνει

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Βασιλείου με τον Απόλλωνα. Ο εκ των αρχηγών των «κυανόλευκων» συμπλήρωσε πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Λεμεσού.

Αποκτήθηκε από τον Άρη το 2012 και κατάφερε με τη σκληρή του δουλειά να «ριζώσει» στο Κολόσσι. Όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί έδωσε το 110% μέσα στο γήπεδο, αποτελώντας το καλύτερο παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Νοιώθω περήφανος που αγωνίζομαι στον Απόλλωνα. Ευτύχησα να πανηγυρίσω τρία κύπελλα και δυο προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να κατακτήσω και το πρωτάθλημα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο αριστερός ακραίος αμυντικός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μια μέρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Βασιλείου κατέγραψε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα τη χρονιά που μας πέρασε. Ο Σωφρόνης Αυγουστή υπολογίζει τον 32χρονο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ποντάροντας στην εμπειρία του και στο πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT