ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα υπόψη ο Κάτσε

Ο Απόλλωνας κοιτάζει παίκτες από τον ΠΑΟΚ από πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και τον περασμένο χειμώνα. Όμως, δεν κατάφερε να τελεσφορήσει καμία περίπτωση, κυρίως λόγω οικονομικού. Τζιώλης, Σκόνδρας και Κάτσε, ήταν μερικά από τα ονόματα που έπαιξαν κατά καιρούς.

Η περίπτωση του Έργκους Κάτσε ωστόσο φαίνεται να αναθερμάνθηκε, καθώς έχει προταθεί ξανά και στον Απόλλωνα την εξετάζουν, όπως και άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα υπόψη. Οι κυπελλούχοι είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθούν σίγουρα με παίκτη που θα παίζει στον άξονα.

Ο Γκάτσε είναι 23 χρονών και είναι από μικρός στον ΠΑΟΚ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και προτάθηκε για να έρθει με υποσχετική. Όπως ακριβώς προτάθηκε τον χειμώνα, που επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον δανεισμό στην Βιτόρια Πλίζεν.

Την φετινή περίοδο είχε 4 συμμετοχές στην Τσεχία και 7 με τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας μάλιστα μία φορά. Προηγουμένως είχε γεμάτες χρονιές με την φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά». Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας και έχει συνολικά 20 συμμετοχές.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT