ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βούλιαξε το Λιμάνι!»

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση για την χθεσινή φιέστα και ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά: 

Με την μεγαλειώδη φιέστα η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/05) μπροστά από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρισμοί για την γενναία κατάκτηση του κυπέλλου το 9ο στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Χιλιάδες φίλοι του Απόλλωνα Λεμεσού συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η αποστολή της ομάδας μας διέσχισε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Λεμεσού με ανοιχτό λεωφορείο στο οποίο ξεχώρισαν οι τρεις τίτλοι που κατέκτησε η ομάδα μας τους τελευταίους 12 μήνες ( 2 κύπελλα 2016, 2017 και Σούπερ Καπ 2016).

Καθ΄όλη την διάρκεια της διαδρομής χιλιάδες οπαδοί του Απόλλωνα και απλοί συμπολίτες μας αποθέωσαν τους θριαμβευτές του ΓΣΠ, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες στον σύλλογο για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Κατά την άφιξη της ομάδας μας μπροστά από την Επαρχιακή Διοίκηση έγινε χαλασμός κόσμου με το σύνθημα «ΑΠΟΛΛΩΝ – ΘΡΥΛΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ»...να δονεί εκκωφαντικά την ατμόσφαιρα.

Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέβηκαν ακολούθως στην σκηνή η οποία είχε τοποθετηθεί γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους αγνούς φίλους της ομάδας μας οι οποίοι την στήριξαν σε μια ακόμη δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X