ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οι μεγάλες ομάδες υπάρχουν για τέτοιους αγώνες»

Ο Σοφρώνης Αυγουστή έχει τη δική του ιστορία στον Απόλλωνα. Γέννημα θρέμμα της ομάδας της Λεμεσού, πανηγύρισε τίτλους ως τερματοφύλακας και ως προπονητής της ομάδας Νέων του Απόλλωνα και τώρα, έχει την ευκαιρία, λίγους μήνες μετά που ανέλαβε πρώτος προπονητής να διεκδικεί το Κύπελλο Coca - Cola στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό του τελικού, ο κ. Αυγουστή τονίζει μεταξύ άλλων πως Απόλλων και ΑΠΟΕΛ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:

-Στην πρώτη σας χρονιά ως πρώτος προπονητής του Απόλλωνα , έχετε την ευκαιρία να είστε σε ένα τελικό Κυπέλλου. Ποια τα συναισθήματα σας;
«Αισθάνομαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου και γενικά για τον Απόλλωνα. Για μένα ο τελικός δεν διαφέρει σε συναισθήματα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι ζητώ από τους ποδοσφαιριστές μου να τα δώσουν όλα με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Αυτό θα ζητήσω και στον αγώνα της 24ης Μαΐου»

-Γνωρίζετε πολύ καλά την ιστορία της ομάδας σας και τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Τίτλους έχεις κατακτήσει και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας. Αυτή η πλούσια ιστορία, δημιουργεί επιπλέον πίεση ενόψει τελικού;
«Όταν είσαι ο Απόλλωνας η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας. Για τέτοια παιχνίδια υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες. Το ίδιο αισθανόμουν και ως ποδοσφαιριστής. Το να γράψεις μια ακόμη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τον οποιοδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα».

-Ποια είναι η άποψη σας για το ΑΠΟΕΛ με τον οποίο θα παίξετε στον τελικό;
«Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα γαλουχημένη σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες».

-Ποια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το νικητή σε τέτοιες αναμετρήσεις;
«Τέτοιοι μεγάλοι ομάδες κρίνονται από το πάθος, τη θέληση και την αυτοσυγκέντρωση».

-Ο τελικός θα γίνει σε γεμάτο γήπεδο. Το δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο.
«Ο κόσμος ερχόμενος στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι ένας θα είναι ο νικητής. Αυτό το οποίο εύχομαι είναι να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο αγώνα και στο τέλος να χειροκροτήσουμε το νικητή»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT