ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Αν ήταν με το πάθος και την διάθεση…»

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το ένατο κύπελλο στην ιστορία του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία των νεαρών στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Αυτό καταδεικνύει την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, αλλά και την σημασία που δίνει η διοίκηση στις ακαδημίες. Δούλεψαν αρκετά με τον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και με τον Βαλεντίνο Κουλουντή τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να βγάλουν αυτή την εικόνα στο γήπεδο το Σάββατο. Έδειξαν ότι έχουν προοπτική να διαπρέψουν με τον Απόλλωνα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και θα τους στηρίξουμε».

Για αγωνιστικά προβλήματα του τελικού: «Θα εκδώσουμε ανακοίνωση αργά το απόγευμα και ξεκαθαρίζουμε το σκηνικό, αναφορικά με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Σωφρόνης Αυγουστή στον τελικό».

Για τα εισιτήρια: «Υπάρχουν ακόμα μερικές δεκάδες, τα οποία βρίσκονται στην μπουτίκ και ελπίζουμε ότι μέχρι την ημέρα του αγώνα θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια που έχουμε στην διάθεση μας».

Για τις εκτιμήσεις του για τον τελικό: «Δεν θεωρώ ότι όποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα το κατακτήσει. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και με τα δεδομένα που υπάρχουν εκείνη την στιγμή. Αν ήταν με το πάθος και την διάθεση, τότε θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Αλλά δεν είναι έτσι. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια και το παιχνίδι είναι ανοικτό».

Αν λέει κάτι το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έχει να χάσει πάνω από ένα χρόνο από τον ΑΠΟΕΛ: «Απολύτως τίποτα δεν λέει. Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι»

Για τον Μπάρμπαρος: «Είναι θέματα που θα ασχοληθούμε μετά τον τελικό και δεν ασχολούμαστε τώρα με τον προγραμματισμό. Είναι κάλο, αφού αντέξαμε μέχρι τώρα, να κάνουμε υπομονή για μερικές μέρες ακόμη».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X