ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η μέρα που πήρε το 7ο (vid)

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης, όπου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει το ένατο κύπελλο στην ιστορία του και το δεύτερο σερί. Να κάνει κάτι που έκανε ξανά το μακρινό 1967. Το back to back δηλαδή.

Όλοι ζουν και αναπνέουν για αυτόν τον αγώνα. Και δικαιολογημένα θα λέγαμε, καθώς τα κίνητρα είναι πάρα πολλά για την ομάδα της Λεμεσού. Όλοι θέλουν να ζουν τις στιγμές που έζησαν στους τελευταίους τελικούς κυπέλλου.

Πάντως, η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις για τους φίλους του Απόλλωνα. 22 Μάιου 2013 είναι αξέχαστη ημερομηνία. Ήταν η μέρα που οι «κυανόλευκοι» κέρδιζαν την ΑΕΛ με 2-1 στο Τσίρειο στάδιο και κατακτούσαν το 7ο κύπελλο στην ιστορία τους.

Ποιος θα ξεχάσει την απόκρουση του Βάλε, στο πέναλτι του Βοού. Το «κεραυνό» του Καρντόσο, αλλά και το πέναλτι του Σούρτου. Ήταν μέρα χαράς και περηφάνιας, καθώς το κύπελλο ήρθε πάνω στον μεγάλο αντίπαλο.

Τέτοιες στιγμές θέλουν να ζήσουν ξανά στον Απόλλωνα, διότι είναι αυτά που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Αυτά που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT