ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«4-5 παίκτες διαφοράς»

Καλεσμένος των Μάκη Νικολάου και Γιώργου Σαββίδη ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, που έκανε αναφορά σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ποδοσφαιρική εταιρεία και την οργάνωσή της, τις εγκαταστάσεις της και το τι ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα τρεξίματα του τελικού: «Είναι οι μέρες τέτοιες που δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, αλλά είναι ευχάριστη η πίεση. Μακάρι να την έχουμε κάθε χρόνο. Έγινε συνήθεια για μας. Τέταρτος τελικός τα τελευταία οκτώ χρόνια».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Υπάρχουν προβλήματα, αλλά όπως έχω ξαναπεί καλύτερα να αφήσουμε την εβδομάδα να κυλήσει και τη Δευτέρα θα κοινοποιήσουμε στον κόσμο και στα ΜΜΕ τα αγωνιστικά δεδομένα για να ξέρει κι ο κόσμος».

Για το προπονητικό κέντρο: «Το 2010. Επί προεδρίας Γιώργου Παυλίδη. Κάνουμε συνεχώς έργα, βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις και τις αυξάνουμε. Από την ανάληψη της διοίκησης από τον Ν. Κίρζη ανέλαβε το προπονητικό κέντρο όπως το έφτιαξε ο κ. Παυλίδης με τη συμβολή της Columbia.  Υπάρχουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα με κλίσεις για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών, υπάρχουν κλίνες με χορηγία μεγάλη από τον κ. Μάριο Λευκαρίτη. Ειδικό γραφείο για το ψυχολόγο, το διατροφολόγο, κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου. Είχαμε και ποδοσφαιριστές που ήρθαν από άλλες ομάδες και δεν υπάρχει σύγκριση. Ο Καρυπίδης μας είπε πως είναι εφάμιλλο του κέντρου του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Να τονίσω πως υπάρχει και εστιατόριο για να γευματίζουν και να δειπνούν. Τους παρέχουμε και διατροφή, σε συνεργασία με εταιρεία catering και υπάρχει σκέψη για συνεργασία και με μάγειρα».

Για τις ενέργειες της διοίκησης Νίκου Κίρζη: «Ο κ. Νίκος Κίρζης λειτουργεί με σκέψη προχωρημένη για την Κύπρο. Είναι οπαδός και γνωρίζει τα δεδομένα από την παρουσία του πατέρα του στα διοικητικά. Ξέρει πως οι εγκαταστάσεις είναι πολύ σημαντικές και έχει στόχο να κάνει τον Απόλλωνα πρωταθλητή. Πήγαμε τρεις τελικούς με δυο τρόπαια, ένα σούπερ καπ, δυο φορές σε ομίλους και πέντε φορές έξοδο στην Ευρώπη, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου».

Για τους λόγους απώλειας του πρωταθλήματος: «Οι απαντήσεις ποικίλουν. Η αποτυχία δεν έχει διαφορετική έννοια από τη σημασία της λέξης. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σαν Απόλλωνα οι παρουσίες σε τελικούς  κυπέλλου είτε η έξοδος στην Ευρώπη. Αυτοσκοπός είναι το πρωτάθλημα. Υπήρχε η κούραση στον ΑΠΟΕΛ, αλλά είχαμε πολλές φορές σημαντικές απουσίες. Πήγαμε στον τελικό με την ΑΕΚ με 12 παίκτες ουσιαστικά. Χάσαμε τον Γκίε μετά την επανεμφάνισή με γκολ, τον Μπεντόγια μετά την καλύτερή του εμφάνιση, τον Μακρίδη με το που επέστρεψε. Όταν έχεις τόσες απουσίες , δύσκολα μπορείς να διεκπεραιώσεις το έργο σου. Όμως υπήρχαν κι άλλες παράμετροι. Χάσαμε βαθμούς στον πρώτο γύρο που δεν έπρεπε και ο εκπληκτικός δεύτερος γύρος δεν μπορούσε να τις καλύψει».

Για τον τρόπο που ενισχύεται η ομάδα: «Ο Απόλλωνας αποτελεί πια ελκυστικό προορισμό για τους παίκτες, να ανελιχθούν και να κάνουν και το βήμα παραπάνω σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα και να επωφεληθεί και η ομάδα. Κρατήσαμε τον κορμό μας, οι περισσότεροι παίκτες έχουν συμβόλαια και θα προσθέσουμε 4-5 ποιοτικούς παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Τα τελευταία χρόνια σε πολύ λίγους παίκτες αποτύχαμε. Όσοι έφυγαν ήταν γιατί θέλαμε συνεχώς να ανεβαίνουμε επίπεδο. Όσοι παίκτες έρθουν, θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά».

Για τους στόχους: «Αυτοσκοπός να πάρουμε και τους δυο τίτλους και να μπούμε σε ομίλους έστω και αν είμαστε αδύνατοι. Η άποψή μου είναι πως ενώ είχαμε όλα τα παρελκόμενα, μας έλειπε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: το μέταλλο του νικητή. Όμως με το Σωφρόνη Αυγουστή, έχει γίνει απίστευτη δουλειά. Η ομάδα βγάζει απίστευτο πάθος που έχω να το δω από την εποχή Φέρνερ. Με νοοτροπία πως πάμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «7750 όλα τα εισιτήρια. Έχουμε διαθέσει σχεδόν 5000. Από αύριο ελεύθερη προπώληση για όσα εισιτήρια έμειναν στο Βόρειο πέταλο».

Για τον αριθμό των διαρκείας: «Στη Λευκωσία έχουν μια νοοτροπία που αποκτήθηκε με όσα τους παρέχει το ΓΣΠ. Στη Λεμεσό τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με ένα στάδιο χωρίς τα βασικά. Χωρίς να είσαι κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι κάνουν το διαρκείας, το κάνουν καθαρά από την αγάπη τους για τον Απόλλωνα. Δεν τους παρέχονται ανέσεις ώστε να τους προσφέρει κάτι ουσιαστικό το διαρκείας». 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT