ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η σκέψη μόνο στον τελικό»

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό και όλοι ζουν για την 24η Μάιου, όπου η ομάδα θα κυνηγήσει ακόμη ένα τίτλο. Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Η σκέψη μας είναι στον μεγάλο τελικό, όπου θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Δείξαμε την φετινή περίοδο ότι διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και λόγω κάποιων συγκυριών δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Έχουμε όμως την ευκαιρία στο κύπελλο, έτσι ώστε να κλείσουμε θετικά την χρονιά και με ένα τίτλο».

Για το αν η χρονιά θα είναι πετυχημένη εάν κατακτηθεί το κύπελλο: «Το ότι βρισκόμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε στον τελικό έχει θετικό πρόσημο η χρονιά. Αν κατακτήσουμε και το κύπελλο, τότε η χρονιά θα είναι θεωρείτε αρκετά πετυχημένη».

Για τους τραυματίες: Τα δεδομένα είναι όπως τα είπαμε. Ο Χάμπος και ο Βασιλείου κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό. Σίγουρα, οι εξετάσεις του Χάμπου είναι καλύτερες, αλλά πρέπει να περιμένουμε ακόμα. Ο Μάριος Στυλιανού ταξίδευσε στην Γερμανία για εξειδικευμένες εξετάσεις. Ευτυχώς, αποφεύγει το χειρουργείο και θα ξεκινήσει εντατική θεραπεία. Είναι δύσκολο να προλάβει τον τελικό, αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα τον έχουμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Για τον Γκιέ: «Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Είναι άλλη διαδικασία που δεν μπορούμε να εμπλακούμε. Οι γιατροί του ΚΟΑ πρέπει να είναι σίγουροι πριν εκδώσουν κάποια απόφαση, διότι πρόκειται για την ζωή κάποιου ανθρώπου. Δεν μπορεί να τους αδικήσει κανένας».

Για τον προγραμματισμό: «Να κάνουμε υπομονή μία εβδομάδα. Η μόνη μας σκέψη είναι στον τελικό. Αυτοί που ασχολούνται με τον προγραμματισμό συνεχίζουν την δουλειά τους και όταν πρέπει θα εκδώσουμε ανακοίνωση»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X